RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
pnedic:
Ja dobih zvanicno obavestenje o terminu polaganja (01.04 u 08:30)
mishko.bb:
Da vas obavestim da sam danas polagao i naravno polozio sa svim tacnim odgovorima, a za to je najvise zasluzan Danko koji je ulozio svoje vreme i trud da nam napravi test ispita http://ispit.chk.rs/. Nije potrebno da cekate petak vec mozete bilo koji dan u ispitnom roku. bitno je da se pojavite sto ranije ujutru npr 8h i upisete na listu kandidata za polaganje tog dana, da bi bili medju prvima, a ne kao ja dosao u pola 9 (44ti na spisku) i polagao tek u 15h. Sa sobom ponesite licnu kartu i resenje kojim vam se odobrava izlazak na ispit. Samo je deset racunara dostupno za polaganje i cim neki od prvih deset kandidata zavrsi ispit proziva se sledeci. Trajanje ispita je 1h.
Srecno (pijemo) (<--)
gizmo:
44. na spisku samo u danasnjem danu!??!
Pa koliko to ljudi polaze te ispite? Koliko letelica je do sada uopste registrovano?
mishko.bb:
68 na spisku za danasnji dan, ali samo je jedan decko pre mene polagao za bespilotne letelice. Polazu ljudi i po vise ispita u jednom danu, piloti, paraglajderi... neki ispiti im traju i po 4h
pnedic:
Nemam pojma cemu dolazak van zakazanog termina ? Ovih (3) dana je redovan ispitni rok za sve moguce ispite koje DCV organizuje pa nije ni cudo (sa moje tacke gledista) sto ste bili n-ti na spisku.
Ja idem u petak kako su mi zakazali, ipak doci cu ranije.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version