RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

Novi pravilnik za dronove u Srbiji

<< < (116/127) > >>

pnedic:

--- Quote from: mishko.bb on March 29, 2016, 12:18:39 AM ---Da vas obavestim da sam danas polagao i naravno polozio sa svim tacnim odgovorima, a za to je najvise zasluzan Danko koji je ulozio svoje vreme i trud da nam napravi test ispita http://ispit.chk.rs/. Nije potrebno da cekate petak vec mozete bilo koji dan u ispitnom roku. bitno je da se pojavite sto ranije ujutru npr 8h i upisete na listu kandidata za polaganje tog dana, da bi bili medju prvima, a ne kao ja dosao u pola 9 (44ti na spisku) i polagao tek u 15h. Sa sobom ponesite licnu kartu i resenje kojim vam se odobrava izlazak na ispit. Samo je deset racunara dostupno za polaganje i cim neki od prvih deset kandidata zavrsi ispit proziva se sledeci. Trajanje ispita je 1h.
Srecno  (pijemo)  (<--)

--- End quote ---

Bravo majstore ! Jos jednom BRAVO za Danka !!!

bora61:
Bio sam danas na polaganju i polozio 92.5% .
Zvanicna resenja o polozenom ispitu i sticanju operaterske dozvole, izdaju tek posle prvog maja.

mishko.bb:

--- Quote from: pnedic on March 29, 2016, 09:31:36 AM ---Nemam pojma cemu dolazak van zakazanog termina ? Ovih (3) dana je redovan ispitni rok za sve moguce ispite koje DCV organizuje pa nije ni cudo (sa moje tacke gledista) sto ste bili n-ti na spisku.

Ja idem u petak kako su mi zakazali, ipak doci cu ranije.

--- End quote ---

N-ti sam bio zato sto nisam dosao u 8h da se medju prvima upisem na listu i samim tim cekao do 15h. Oni su mi preko telefona rekli da dodjem vec juce i sa sobom ponesem licnu i resenje, a e-mail u kome su me obavestili da dodjem u petak mi je stigao juce u toku ispita. BG mi nije preko puta pa da skoknem zacas...vec 160km od grada u kom zivim.   (pijemo)

pnedic:
Evo ja zavrsih, iz slika se vidi rezultat.
Nije uopste komplikovano. Trebalo mi je manje od 20min da polako procitam i odgovorim na sva pitanja. Posle sam se vratio da proverim odgovore. Sve zajedno za pola sata sam zavrsio i dobio papire. Moze vise puta da se vracate na pitanje i menjate odgovore.
Samo je bitno da se dodje ranije jer se u salu uvodi po 10 kandidata i ide se redom po spisku kako se ko prijavio kada je usao u zgradu direktorata i prijavio na infopultu. Kako koji kandidat zavrsi tako ulazi drugi i seda na njegovo mesto. Na danasnjem testiranju je bila i grupa agenata Generali osiguranja - i oni polagali izgleda vazduhoplovne propise. Zasto, nisam ih pitao.

Eto odradih deo duznosti prema drzavi :)

bora61:
Bravo.
Ali ovo nije jos uvek dozvola..

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version