RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
IVAN3D:
Bez ljutnje ali za ljude koji snimanjem zarađuju za život snimajući na razno raznim lokacijama naseljenim itd i treba osiguranje dok su ono nosi snimke vojsci daj pare za ovo daj pare za ono klasično maltretiranje i otimanje.
Ali ne mogu da razumem ni jednog modelara kome je ovo hobi da se upusti u ovu avanturu počev od polaganja ispita opširnijeg nego za kosmonaute ali prethodno čekaš par meseci da dodješ na red da ti i za to uzmu pare....
Onaj ko pristaje na sve ovo pa njega i treba j.....!
Ovo je hobi!
Pa treniranje tenisa bi jeftinije izašlo a o drogiranju i huliganisanju na stadionima i blejanju po kladionicama da i ne govorim.
I naravno apsolutna diskriminacija klinaca koji umeju da lete ali još ne umeju da polažu ispit.....
damirmih:
Hvala na odgovoru. Da li je izjavu o vlasnistvu potrebno overavati u opstini?
Kako se podnosi zahtev za alokacijom prostora? Moze li elektronski?
mishko.bb:
--- Quote from: damirmih on April 20, 2016, 11:23:11 AM ---Hvala na odgovoru. Da li je izjavu o vlasnistvu potrebno overavati u opstini?
Kako se podnosi zahtev za alokacijom prostora? Moze li elektronski?
--- End quote ---
Obe izjave moras overiti u sudu ili opstini 300+300din. Za alokaciju imas obrazac na njihovom sajtu...nisam jos podnosio zahtev...bilo bi lepo ako neko zna proceduru da nam je prenese.
mishko.bb:
--- Quote from: gizmo on April 19, 2016, 09:48:43 PM ---Da li neko ima pribliznu informaciju koliko je uopste do sada registrovano letelica u DCV?
--- End quote ---
Ja sam registrovao kao hobi varijantu i mislim da sam 50ti, registarska oznaka YU-D0050
damirmih:
Hvala na odgovoru. Bilo bi dobro da nam neko objasni proceduru. Da pojasnimo, alokacija prostora je potrebna za svaki let cak I za hobi varijantu ako je vazduhopolov kat 2, 3 ili 4 ?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version