RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
gizmo:
--- Quote from: marko.jovanovic on August 30, 2015, 12:39:56 PM ---... Gde smo mi od ostatka sveta....
--- End quote ---
Stalno nesto kukate...pa jel bi voleo da su kod nas tako rigorozni zakoni i kazne??
Asterix:
Mozda kod nas bude i gore :big smile
marko.jovanovic:
Da jako bih voleo.
Bar se ubice, mamini i tatini sinovi, voditeljke i ostali uticajni ne bi tako bahatili i igrali se ljudskim životima bez posledica, ne bi bilo makar huligana na stadionima, ne bi bilo LOPUŽANJA toliko u Državi.....Ne kažem da je tamo sve idealno ali brate Balkan je izmišljen za PREVARE, KRAĐE, LOPOVLUKE i to milionskih iznosa i sve legalno i niko da odgovara. Navedite mi i jedan primer presude za neki privredni i drugi kriminal koji je dobio epilog na sudu skoro a da izuzmemo onog silovatelja i pedofila i par Miloševićevih koji su odslužili svoje ali im imetak i dalje ostao!!!!!
Nemojte se praviti da ovde cveta cveće.
Ja samo želim da živim u zemlji u kojoj glavna vest nije POLITIKA, KURVETINE SA SPLAVOVA, AFERE, ŽUTA ŠTAMPA I HRONIKA!
A POŠTO JE MOJE VREME NA POLA SKORO PROŠLO MAKAR DA MI DECA NE GLEDAJU TAKVE STVARI!
banbo:
Elem, vezano za moj predhodni post, nije USA vec Novi Zeland.
marko.jovanovic:
Gde god da je i nama fali tako nešto pa će oni koji ne razmišljaju svojom glavom i da plate....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version