RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Novi pravilnik za dronove u Srbiji
Daki:
Samo jedno pitanje: Je li se neko iz Direktorata setio FAI (Federatio Aeronautique Internationale) pravilnika, koje bi "quelle suprise" i kod nas trebalo primenjivati?
Pozdrav
jojkic:
--- Quote from: gizmo on October 01, 2015, 10:32:00 AM ---Poslednja informacija koju ja imam iz Direktorata je da je maltene sve bilo dovedeno do kraja kad se neko iz vojske setio da bi mogli i oni malo da zaprze corbu, pa su najavili da salju svoje zelje i cestitke na 30 strana (:sok:)
--- End quote ---
Jaooo, ja taman pomislio ne može gore da bude kad ono ... Samo još fale generali da dosole po zakonu sa svojom vojnom doktrinom i opšte narodnom odbranom >:( , zajedno sa teleproNtovanjem ...
marko.jovanovic:
Znam da nije baš tema za ovu ali nešto sam načuo da je neko uhapšen zbog snimanja onog otvaranja BG-a na vodi as nekim lusterom.
DA se odmah razumemo MRZIM POLITIKU I SVE KOJI SE NJOM BAVE ali me živo zanima da nije neko pazario sa ovog foruma i da li se to stvarno i desilo?
I TAKOĐE MRZIM CENZURU BILO KAKVU!
gizmo:
Zakonske i druge "dronovske" zavrzlame i komplikacije sa pravilnicima i na kraju sa vojskom koja je tu uskocila sa zakonom iz 1994. godine... (___)
marko.jovanovic:
I tako....
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version