RC MULTIKOPTERI > OPREMA ZA MULTIKOPTERE
Predajnik TS5828
Drazen82:
Izvinite ali ne znam ubaciti sliku. Imam predajnik TS 5828. Interesuje me koji mi je kanal najbolji. Na sljedec linku je predajnik sa tabelom, pa bi Vas molio da mi pomognete! Planirao sam sve namontirati na zagija. To mi je trenutno jabolja opcija.
Hvala
http://www.landscapesurfer.co.nz/shop/fpv-gear/ts5828-58g-32ch-av-600mw-vtx
Drazen82:
Niko nije imao susreta sa ovim?
Romeo:
Pa u principu svaki se po malo razlikuje i nisu na svima isti kanali. I drugo, zavisi od antene, pogotovo ako su CP, svaka je malo drugacije tunirana i radice drugacije na drugim freq. tako da ti preostaje samo da malo isprobavas sve redom. (<--)
smel:
Zdravo
Ja radim sa TS351. On radi takodje na 5.8G ali ima 200mW i 8 kanala, nema FR1-FR4. Ja ne vidim neku drasticnu razliku u slici na tih 8 kanala. Ima vise veze od antene na kojim kanalima bolje rezonuje sama antena. Ono sto je najbitnije je da mozes da se pomeris sa kanala ako imas smetnje ili jos neko radi na tom istom ili susednom kanalu kako nebi imao smetnje ni ti ni taj neko. I jos da kazem da sam primetio da se susedni kanali medjusobno pomalo ometaju kod bliskih rastojanja. To bi znacilo da mora da se pomeri barem 2 kanala kod smetnji tako da oni FR1-FR4 i ne znace mnogo. Proba je neizbezna na smoj lokaciji rada, negde ima vise smetnji negde nema.
Pozdrav
djordjevicaca:
Pozdrav,
Ja ga koristim na kanalu 38 - tu sam pobegao jer je to van opsega WiFi-a na 5GHz, pa ne moram da razmišljam da li ću negde imati smetnje ili ne.
Koliko sam uspeo da pohvatam po netu, neka generalna misao je da predajnici najbolje rade na kanalu 34, tj da imaju najbolje iskorišćenje na tom kanalu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version