RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Спортски аеродром "13. мај" 23. 08. 2015.

<< < (5/8) > >>

presko:
Морам да се придружим Николи, пошто видим да има негодовања. Значи не ради се о организованом скупу, већ о локалном окупљању. И сами смо били изненађени бројем присутних. Окупљање је, слободно могу рећи, иницирао Габор,

--- Quote from: Gabor on August 19, 2015, 01:24:09 PM ---Da li neko od Beograđana ide na 13 Maj, 23.08.2015. ? Ako da, onda u koliko sati?  Prognoza je idealna, možda bi svratili malo pa da se družimo, letimo...

http://www.weather2umbrella.com/sr/vremenska-prognoza-beograd/gfs/11/1924284/0/meteogram

--- End quote ---

а ода смо се ми, у локалу, чули телефон и потврдили долазак.
Све се догађало у дан-два, Не знам ко је све позван, али верујем да је доста људи обавештено по систем рекла-казала. Многи су, по доласку, били изненађени неочекиваним дешавањем, јер су, без икакве информације, дошли на уобичајено летење.

--- Quote from: r-xx on August 25, 2015, 02:28:31 PM ---
                I red bi bio da bude veliki Beogradski skup, da se ne'brukamo, ipak smo metropola. U nedelju je bilo divno druzenje, i ja nisam pojma imao da se desava nesto spontano, bio sam zatechen brojem modelara, posto smo svake nedelje na aerodromu samo nas chetvorica i niko vise, i to mesecima..     (fiu)       

(pijemo)                   

ps. zar da mikro-drzavice iz okruzenja imaju bolje skupove od nas..      :_D

--- End quote ---

alzo:
Bilo bi lepo da se ovakav skup ponovi pogotovo za nas koji smo tek poceli da se bavimo ovim hobijem..svaki put kad dodjem na letenje naucim nesto novo....veliko ZA  ()-()

Gabor:
Evo, na sledećem linku su fotografije. Slobodno skidajte ko želi. Ako neko hoće full varijantu bez logoa, nek mi se javi na mail rcgabor1977@gmail.com sa brojem fotografije, pa ću mu proslediti

http://1drv.ms/1NRySdP
Što se tiče još po kojeg RC susreta, i ja sam ZA   (<--)

r-xx:

Ja sam za!  Mozhe i lou badzet skup, nije bitna klopa (ma da volem da zhderem, i to posebno kad je za dzabe), bitno je zabava i druzenje i naravno ono najbitnije: fina dobra svadja a mozhda i organizovana tucha..      :_D   :_D   :_D

(pijemo)

Nedostaje mi nasa Subotichka ljuta ekipa, pa onda cuveni modelar pilitjar, i svi drugi ljuti piloti, pa i ono zlo iz guduradze..   :_D

marko.jovanovic:
Za tuču uvek samo da bude ona kao u asteriksu lol

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version