RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Otvoreni dan Aerodrom Batajnica
sova:
Da skup moze da bude -moze i to 19.09. aerodrom Batajnica za tad je planiran otvoreni dan ako se nesto ne promeni !!!!!!
Tamo negde od 06.09. ako sve bude ok cu poceti da pravim spiskove za ulazak na aerodrom (br.licne karte,registarsku oznaku auta i spisak onih koji hoce da lete i onih koji samo ucestvuju u izlaganju svojih modela).
Voleo bih kad bi dosli i oni koji imaju modele nase avijacije (dornijer,lasta,utva,g2,g4,antonov.... )
sova:
Cekali 6. ili ne isto je ajde da vidimo koliko bi ljudi doslo da lete a koliko samo da poziraju i da se druze???Moj predlog da se organizujemo ako moze manje auta a vise ljudi ako ne onda kako mora!?
Da pojasnim samo za letacki deo BICE OGRANICENA letacka zona kao i svih godina do sad ko ne moze da obuzda svoj model i ne moza da ispostuje proceduru nek se ne prijavljuje za letacki deo!!!!
Okvirno za sad pocetak je u 10 sati a mi bi trebali da udjemo bar u 8:00 dok se smestimo ,raspakujemo ,namestimo modele eto ga 10.
Ako bude brzih da se brzo nameste mislim da mozemo leteti i pre 10h.
Za sada nema najave da ce leteti velika avijacija ima najava neki francuzi sa akro grupom al nije 100% potvrdjen njihov dolazak a 29-ke ako ne budu u dezurnoj pari mozda budu letele???
Da jos jednom naglasim treba mi za spisak ranijeg ulaska sa modelima IME i PREZIME br LICNE KARTE i br TABLICA AUTA i da se naglasi dal bi leteo ili samo pozirao i koja vrsta letelice je u pitanju(helikopter,avion ,jedrilica ili multirotor) a ostali koji hoce da dodju ulaz je od 10h pa nadalje!
marko.jovanovic:
A kolika je ta letačka zona?
sova:
Ako si ikada Marko bio na aeropdromu leva rulnica i polje levo prema pazovi ako nisi odprilike 1 kvadratni kilometar al su iza ledja odmah avioni,helikopteri....toranj... (<--)
sova:
Da postavim i ovde da je vojska zvanicno obkjavila za otvoreni dan!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version