RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
ASW28
drjack:
Pero ova tajna livada nije ona na koju ti misliš.
Ova je mnogo daleko. A nije ni bilo juče nego ''nedavno''. :big smile
pnedic:
--- Quote from: drjack on May 17, 2016, 09:01:43 AM ---Pero ova tajna livada nije ona na koju ti misliš.
Ova je mnogo daleko. A nije ni bilo juče nego ''nedavno''. :big smile
--- End quote ---
Aaa, tako. Fotke su super !
Pre neki dan sam pokusao da napravim ponovo poklopac kabine na vakum "aparaturi" ali sam sve zaj.... Nisam napravio kabinu, i upropastio materijal. Tako da cu morati da ponovo kupim juvidur i "prizovem se strpljenju i pameti". Bice !
drjack:
Ja vec crtam sablone za novi kalup od camovine. Nema vajde od gipsa..
stevapn:
Da se pohvalim :) Kupio sam i ja jednu ASW28. Danas sam je sve završio, ali na žalost, jak vetar me sprečio da je isprobam.
Par pitanja. Gde vam je CG u odnosu na oznaku na krilima? Namestio sam da mi CG bude odmah iza onih CG tačaka na krilu. Probao sam sa 1500mAh i 2200mAh i mogu težište da podešavam pomeranjem baterije.
Jel postoji neko rešenje za onaj glupavi poklopac kabine? Imam utisak, da će da pukne ako ga popreko pogledam!
Kako pametnije da rešim konektore servoa iz krila i trupa?
Ona daščica koja spaja krila mi ne uliva poverenje. Jer ste smislili neko drugo rešenje?
drjack:
Tezište kod moje je tacno na onim rupama gde je obeleženo.
Probao sam i druge varijante ali je ovo najbolja. Letim je na 4S , zamenio sam originalni kontroler jer je došao neispravan. Mnogo bolje i brze penje sa 4S. Hoće da vuče u stranu na poletanju i velikom gasu ali to možes da kompenzujes palicom ili Mix-om.
Spajnje konektora za elerone i flapsove jeste loše rešeno.Ja sam moje kablove produžio, tako da sve mogu da uključim pre nego sto ubacim krila u trup.
Moja daščica je pukla davno, zamenio sam je drugom od avio spera i to je sasvim ok rešenje.
Što se kabine tiče ona je najgora stvar na jedrilici. Možes da paziš koliko hočeš, popucaće ti na šavovima kod onih šrafčića i onda krene da se širi.
Meni je Pera poklonio jednu koju je napravio od flaše i ta i dan danas stoji na njoj netaknuta.
Još jedna stvar vrlo bitna. Zategni T rep dobro da nema ni malo hoda jer to uzrokuje da se jedrilica ponaša nemirno u letu. A kada je utrimuješ i namestiš, leti za sve pare. Ja sam uspeo sa mojom da jedrim dok me vrat ne zaboli ili ode toliko daleko da je jedva vidim.
Pozdrav.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version