RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

ASW28

<< < (5/19) > >>

pnedic:
Bravo za prvi let. Drago mi je da je proslo bez problema i da si zadovoljan !

Uzgred, nije ti bio "pilot" u kabini. Kako si resio teziste, posto sam pilot je tezak oko 100 gr ?

stevapn:
Pilota nisam ni stavljao, niti planiram. 1500mAh baterija stoji nekih 10mm odmaknuta od one prednje pregrade mesta planiranog za bat., a 2200 je samo nekih 4cmm na na zadnjoj ivici i vezana onim čičak kaišem. Vertikalnu, zadnju, daščicu sam skinuo, da bi mogao bat. da gurnem pozadi.

pnedic:

--- Quote from: stevapn on November 28, 2016, 09:22:30 AM ---Pilota nisam ni stavljao, niti planiram. 1500mAh baterija stoji nekih 10mm odmaknuta od one prednje pregrade mesta planiranog za bat., a 2200 je samo nekih 4cmm na na zadnjoj ivici i vezana onim čičak kaišem. Vertikalnu, zadnju, daščicu sam skinuo, da bi mogao bat. da gurnem pozadi.

--- End quote ---

Da, i ja sam tu zadnju dascicu bio skinuo.

stevapn:
Danas sam odvojio elerone, a flapsove sa Y račvom zakačio na Gear kanal. Malo sam se patio i na DX6i namestio flapsove, crow i ono kad su flapsovi i eleroni malo dole za termiku.
Sad još lepo vreme i da sve to isprobam.

stevapn:
Ljudi, jel svira vaša ASW? Moja zviždi, ubija kad jedri. Javlja mi se da je do one rupe pozadi. Jel mogu "dubijem" neki pampur? :)
Kako da je utišam? Ružno mi ovako.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version