RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

ASW28

<< < (7/19) > >>

pnedic:

--- Quote from: drjack on February 24, 2017, 03:15:09 PM ---
--- Quote from: pnedic on February 24, 2017, 09:13:32 AM ---Prosle godine sam bio u Velikim radincima kod SM, malo leteo u jedrilici (nekoj ceskoj)
--- End quote ---

Pero nije Česka nego Poljska,- Puhatek...Moracemo opet u Radince da obnoviš gradivo..

--- End quote ---

da znas da sam bas jutros razmisljao o tome da ove godine malo vise upraznjavam to. Ponovo da se osamostalim !

Izvinjavam se na nepreciznim informacijama :)

pnedic:

--- Quote from: stevapn on February 24, 2017, 03:44:55 PM ---Rupa pozadi na trupu kod repa. Pretpostavljam da je za hlađenje. Napred uđe vazduh, pa kroz trup izađe.
Oću i ja u pravu jedrilicu, al ne znam, ovako debeo, dal mogu da stanem :(

--- End quote ---

Hahaha, pre par godina sam naleteo na neku fotku nekog amera koji se slikao u jedrilici - frajer nema vrata i sav je okrugao. Nemam pojma kako se uvukao u jedrilicu. Njemu su verovatno morali da stavljaju dzakove se peskom - al na rep :)

stevapn:
:( Ozbiljno, visok sa 182,a imam 130kg :(. Rado bi se "provozao" jedrilicom, ali ne znam u koju mogu da stanem... Šmrc...  :'(

drjack:

--- Quote from: stevapn on February 27, 2017, 09:46:03 AM ---:( Ozbiljno, visok sa 182,a imam 130kg :(. Rado bi se "provozao" jedrilicom, ali ne znam u koju mogu da stanem... Šmrc...  :'(

--- End quote ---

Hm, tebe je lakše preskočiti nego zaobići . :big smile

U Mitrovici je Puhatek i on je dosta prostraniji od oba Blanika.
Ako možeš da staneš po širini nije problem, jer je instruktor u Mitrovici oko 80 kg. Eventualno da se zamenite u kabini.

stevapn:
Koliko je najjači vetar po kome ste leteli sa ASW? Danas je duvao od 3 do 15m/s i model lepo leti sa 2200 3S baterijom. Pri kraju su padobranci odustali od skakanja, zbog vetra, još se pojačao, a ja ubio još neki krug. Samo mora bat. napred da se gurne.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version