RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

ASW28

<< < (12/19) > >>

MilosB:
1. To što je bilo kao što vidiš više nije, ti si pitao šta mislimo da može biti...
2. Fabrički setup me i brine jer cela jedrilica rtf košta cca. 100e (6 servoa, jedrilica, motor i esc), tako da nemoj da se čudiš mnogo ako se nešto pokvari
3. Nije gomila spektrum nego samo dx6i sa manje podešavanja ( tačnije manji broj mikseva )
4. Dragan nije imao problem na jedrilici nego sa esc-om koji kada se optereti malo počne da se resetuje i postavlja servoe u čudne položaje

stevapn:
Kad rešiš problem, napiši šta je bilo da znamo.
Uzgred, gde vam je težište? Moju držim na zadnjim ivicama onog kruga utisnutog u krilima.

drjack:
Moja ASW je stigla sa motorom kome je jedna faza povremeno prekidala (prelemio kasnije) i ESC koji kada dodas pun gas pocne da vrti motor sa prekidima svake sec. Kontroler sam odmah zamenio . (To je bio " Volantex) 30 A") Servoi na njoj su neki kineski bez veze ali rade.
Tacno je Milos rekao, za te pare ne mozes dobiti sve ali kod Pere je u startu sve doslo ispravno osim sto nije dobio krajeve krila. Taj drugi kontroler sto mi je pravio problem je bio TurnigY 25A kakvih imam par kom. i to na 3DPMiniju. Zameniio sam ga istim koji radi.
Sreca da sam sve eto provalio na zemlji..
Kod ove ASW jedrilice o kojoj je rec, je osim tezista koje je kod mene tacno gde je i obelezeno, potrebno sve lepo utegnuti pre letenja, posebno mislim na vertikalac sa  T repom. Nisam imao padova s njom . Sa gasom  u poletanju pazljivo uz korekciju naglog penjanja ...
Pero mozemo probati sa Futabom, ako sumnjas u stanicu.

pnedic:
Nisam stigao sve da isproveravam. Evo jutros sam skinuo ciode kojima sa fiksirao vertikalac nakon lepljenja. Jos moram da obradim to, da poskidam visak lepka jer sam zalepio sa PU MAX-om. Takodje sam i zalepio na trupu sa unutrasnje strane jedan tanak lim i jos moram da usrafim 4 srafcica kako bih dodatno zaheftao taj lim za plastiku trupa. Kad to zavrsim krecem u testiranja.
Drgance, videcu i sa stanicom da li je ona problematicna - pre bih rekao prijemnik obzirom da je doziveo 4-5 stresa posle padova. Ali imam rezervnih prijemnika.

U svakom slucaju postovacu sta sam zakljucio nakon ispitivanja.

stevapn:
Juče od 11 do pola 2, sam leteo ASW. Prvi put sam uspeo da je pročitam kad naiđe na termiku i da to iskoristim :) U modelu je bila 3S 2200mAh baterija. Puno pomaže kad se eleroni i flapsovi obore 3mm dole. Samo jedna baterija sa pauzom dok su padobranci bili gore i oba puta sam uspeo da iskoristim termiku. Napredujem :)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version