RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Gliser 26ccm.
Sava:
Dobrodošao, :)aplauz
Onako usput , isprobali smo katamarana Volvo, kupljen kod Tebe u M. Ivanči. Ide jako lepo i poslušan je, gotovo ga je nemoguće prevrnuti. Potrošnja benzina gotovo nikakva. Dobro sam upućen u ovu temu i zam koliko treba ulaganja za dobar čamac.
Najvažnija stvar kod tog čamca je veoma povoljna cena. Ko želi dobar čamac, a nema uslova i mogućnosti da ga pravi, ovo je pravi izbor. Neka administratori oproste, ovo nije reklama nego mišljenje o proizvodu za koga se neko možda intresuje. Naravno ako smatrate da su povređena načela ovog foruma, slažem se da ovaj deo izbrišete.
Pozdrav iz SM
dusan.milenkovic:
Moj atlas je elektro, al verujem da ce moci se nosi sa tim vasim zagadjivacima :P
Jos samo da se smilujem da ga zavrsim...
Sava:
Elektro modeli su pakleni, ne da neće moći da se nosi sa našim benzinjarama, nego već mu vidim krmu. Imao sam priliku da oprobam elektro sa vanbrodskim motorom i mogu ti reći da dobro moraš paziti sa gasom jer iskoči iz vode kao delfin.
Bilo bi lepo da okačiš i neku sliku tog tvog lepotana, a zima je duga, završićeš ga.
marko.jovanovic:
Meni se ovo sviđa
A kada porastemo možda krenemo i ovo da pravimo
:big smile :big smile :big smile :big smile
dusan.milenkovic:
--- Quote from: Sava on October 19, 2015, 08:13:42 AM ---Elektro modeli su pakleni, ne da neće moći da se nosi sa našim benzinjarama, nego već mu vidim krmu. Imao sam priliku da oprobam elektro sa vanbrodskim motorom i mogu ti reći da dobro moraš paziti sa gasom jer iskoči iz vode kao delfin.
Bilo bi lepo da okačiš i neku sliku tog tvog lepotana, a zima je duga, završićeš ga.
--- End quote ---
Jel mi verujes da nisam napravio nijednu sliku.... Ne radim ga kuci jer u stanu na nbgd bas i nema mesta, a posao mi ne daje bas puno vremena.... Za sad je samo iseceno sve za laser, tranutno se ceka hardver, osovina, kormilo, motor itd... Jos samo nije uradjena kabina ali kako je ona inace odvojena ne koci gradnju ostalog. Materijal je kombinacija avio spera, karbonskih ojacanja, balze i GF platna...
Motor od 1kw i 50mm 3 kraki prop bi trebalo lepo da ga teraju...
A ovako bi trebalo da izgleda na kraju...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version