RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
Gliser 26ccm.
batans:
Sta reci a ne ponoviti se, gledajuci tvoje postove ovoga puta vezane za motorne camce opet ono isto bravo majstore. Izrada modela od "nule", reparacije, plastika, sada camci, ma Savo svaki (res).
marko.jovanovic:
Au ala će da bude takmičenje na belom kamenu....
Ovaj mali uživo izgleda mnogo dobro, da se samo ne desi da nas ušije dok budemo vozili prowler-e mmmm
marko.jovanovic:
Danas spakovan motor iz ove teme za prodaju:
http://www.rcfly4um.org/index.php/topic,14654.0.html
Našao konačno šolju kvačila od polovnog trimera, auspuh i rezervoar.
Upaljen motor radi kao sat, kvačilo radi takođe i sada smo spremni za dalji rad na čamcima.
Naravno čika Sava i njegove ideje veliko doprinose razvoju ove grane rc-a.
Sava:
Što se tiče trimerskih motora znam gde je vrag nogu slomio. Palio sam ih puno i bilo je svakakvih. Ovo je čist Nemac, a tako se i ponaša. Pali veoma lako, sve igle na karburatoru ( Walbro) fabrički podešene, a o snazi da ne govorimo. Neverovatno koliko je oštar na gasu. Doduše pravljen je za RC automobile i upravo se tako i ponaša.
Kada malo vreme odmakne, napravićemo mi njemu alnaser, pa lepo sednem na kej i upalimo na gumb, pa majku vetru.
Polako se okuplja društvo, bar ovde u Mitrovici. Biće lepog druženja. Naravno da će biti dobrodošli i ostale čamdžije.
Pozdrav iz SM
Sava:
Završio sam i zatvoreni zadnji deo. Ima ulogu da sačuva elektoniku od vode, a u slučaju prevrtanja čamca to je vazdušna komora koja neće dozvoliti da čamac potone.
Poklopac je od prozirnog pleksiglasa da bi se videlo ako voda ipak u maloj količini nađe puta. Na ovom modelu nema kvačila, vidljivo je spajanje osovinskog voda sa osovinom motora, veza je elastična i lako rastavljiva jer se elastični deo četvrtkom udeva u osovinu motora.
Još sitnca treba odraditi, ali malo kasnije,
Pozdrav iz SM
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version