AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Moj prvi let sa kamerom
zgrujic:
Eeeee nek je uzdravlje! Dobro je kad si ti ostao na nogama, a modela, ako bog da i sreca junacka ces polomiti jos... To ti kazem iz licnog iskustva!
Ako ti je elapor malo nagnjecen stavi ga na toplo ili okupaj toplom vodom. Ima da se povrati ko nov! Neko mi je ispricao pricu o svom Multiplex modelu sa kojim se bio vec pozdravio. Zabio ga je u zemlju i dobro ugruvao nos. Posle par dana, kaze, dosao ja da vidim kako to izgleda i ne mogu da verujem! Pitam zenu decu ko mi je dirao model, svi cute, a model se sam ispravio! Model je bio u podrumcetu sa kotlom i kad se elapor zagrejao...
Dobri su ti snimci, samo da namestis kameru da malo gleda levo desno...
Yu-men:
;namig
Sve je opet na svom mestu,
kombinacija vruce vode, radijator i malo lepka cine cuda :mhm.
Leteo je on vec sutra dan bez problema, a i danas je bio u vazduhu.
Na pocetku su mi kolege pricali "sto ga vise lepis, lepse leti", i moram da priznam da tu ima pomalo istine. :_D
Elapor je stvarno extra :jaki: materijal.
fenix:
Nista dok se ne olivadi :_D Tek poslije toga slijedi pravo letenje mislim model se pravo utrimuje,rastrese :sljus.nisi jedini sto je utjesno.Ali dobro je dok su modeli od elapora ali poslije mmmm.Uskoro cu postaviti topik o EG PRO crash-u naravno u pitanju je moja jedrilica ,pa cu se nadovezati na ovu pricu elaporu i sl.Jedrilica je dozivjela Fenixovu sudbinu i opet se digla iz :pop: O ovome detaljnije uskoro...a tebi Dr@g@ne sretno u buducim (<--)
Yu-men:
lol
Kako ono stariji modelari kazu:
"sve dok delovi aviona gledaju u pravcu pilota, smatra se da je sletanje bilo uspesno". :hehe :_D
Uspeo sam 2eaa
enes:
SVE JE OVO SUPER EVO I OD MENE 1 VIDEO KOJI SAM SNIMIO PROSLE GOD KAD SAM BIO NA ODMOR U RODNO MI PRIJEPOLJE KAMERA JE MOBILNI TELEFON SONYERICSON D750i JEDNOSTAVNO SAM GA ZALEPIO SA DONJE STRANE KRILA SA LEPLJIVOM TRAKOM I AKO SAM MNOGO LUPINGA TOG DANA URADIO TRAKA JE IZDRZALA SVE! DA KAZEM I TO DA SE NA VIDEU VIDI DA SAM SAM MODEL PUSTAO TOLIKO DALEKO DA VISE NISAM NI ZNAO JEL IDE PREMA MENI ILI IDE OD MENE ;namig (TESTIRAO SAM DALJINAC) SVE U SVEMU VIDEO JE ISPAO MNOGO BOLJE NEGO SAM SE NADAO1UZIVJTEEE
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version