RAZNO > AUTO / BRODO MODELI
1/10 Offroad klasa
SilverN:
Spreman da se zaprlja :)
bojan:
Pozdrav,
izvinjavam se sto oglasavam prodaju ovde ali mislim da nemam dovoljno postova za oglase.
U svakom slucaju prodajem kyosho ultimu sc10 dobro izvozanu i ne bas u perfektnom stanju.
Nisam je vozio par godina vec i bezveze stoji na terasi. Potrebno srediti dif. koliko se secam vrtela je oba tocka istovremeno,
servo isto mislim da je zezao, elektronika i motor rade gume celustonke ispucale sve ostalo je celo. Naravno ide stanica i punjac uz nju.
cena je 50e fixno.
063/370-306
dusan.milenkovic:
Stigla nova igrackaaaaaaaa
Odma zamenjeni amorti za metalne big bore, i zamenjene felne i gume za alu felnu i uzu meksu gumu.
Za sada ostaje fabricki setup sa 550 Titan 12t motorom dok ne stigne sensored BL 3660kv
rajker:
mmmm i ja bi mogo nesto ovako imati ;namig
Nek te sluzi sto duze :mhm
dusan.milenkovic:
--- Quote from: rajker on September 30, 2016, 06:59:29 PM --- mmmm i ja bi mogo nesto ovako imati ;namig
Nek te sluzi sto duze :mhm
--- End quote ---
Znaci ovo nije normalno kako ide out of the box.
U poredjenju sa stock ultimom i losi xxx, sporiji je u krivinama zbog visokog tezista i velikog roll-a, ali motor je brutalan. Ubrzanje bolje od ultime sa 3300kv bl, malo manja krajnja brzina. bolje podnosi tezi teren i skakanje. Ponasanje mu je bukvalno ko pravi trophy truck. Kada zanese zadnji deo veoma lako se kontrolise za razliku od losija xxx i ultime. Servo je jak brz i precizan. Sto se mene tice, najbolji od gore navedenih u stock varianti.
RTR izadje 250 eu na amainu.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version