AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
vetropark kula
gizmo:
--- Quote from: pnedic on November 13, 2015, 10:12:37 AM ---Pre par dana sam se vratio iz Austrije koja je sva u vetrenjacama - gde god pogledas vetrenjace se vrte. NIGDE ne videh ovakvo cudo sto su ovi idioti postavili.
--- End quote ---
Ako si te austrijske vetro generatore gledao iz daljine onda ne mozes da procenis velicinu ni priblizno. Ja sam pre par godina snimao neke u blizini Beca i tek kad sam prisao blizu shvatio sam koliko je to ogromno! 45m je duzina jednog kraka!
ak:
--- Quote from: pnedic on November 13, 2015, 10:12:37 AM ---Jeb... ovi nasi nisu normalni - MEGALOMANI, idioti, kreteni politicari. Morali su da nabave najskuplje i najvece vetrenjace umesto vise njih manjih. Pre par dana sam se vratio iz Austrije koja je sva u vetrenjacama - gde god pogledas vetrenjace se vrte. NIGDE ne videh ovakvo cudo sto su ovi idioti postavili.
To je kao ono: "Sta cica nema para, daj 10 karata odmah"
--- End quote ---
Ako dobro vidim ovo je projekat privatnih firmi "MK Group" i "MK Fintel Wind", nema veze sa politicarima.
Austrija je 2014 imala 2,095MW generisanih vetrenjacama. U maju 2015 je vestas primio porudzbinu od 10 turbina za Austriju tipa V126-3.3 MW
visine 117-149 metara i raspona 126 metara. Mislim da ti se ipak ucinilo. Oguglavanje ;)
matic:
Najveci rotor za generator je precnika oko 1 m i tezina samog rotora je oko 2 tone
tibeteagle:
Snimci su veoma dobri. (thumb)
Pravljeni su na teškim terenima, nad vodom, nad pokretnim kamionima, na visokim objektima danju i noću... Ovo je pravi izazov za pilota. Čestitam. :)aplauz
--- Quote ---Najveci rotor za generator je precnika oko 1 m i tezina samog rotora je oko 2 tone
--- End quote ---
Nije valjda da i ti radiš na njima u Loher firmi u Subotici, a koji radi za Siemens? mmmm
http://www.siemens.rs/subotica/o-nama/
matic:
Ovo je stara slika linije vise ne okrecu rucno
Bas na toj liniji radim iza crnih zavesa
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version