ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI

Jos jedan RC BatteryChecker

<< < (2/2)

Che che:
Ma ja ocekivao to sad ono precizno.. Uzeo 3 samo kao aj dzaba su ovaj lep, ovaj kao isto, aj i da probam prvi put dal ce da stigne sa ebay itd.
Ocekivo sam svi ce bar na 2 decimale isto da mere.. Ovaj kao moze i da balansira. Al sad, jedan meri skoro sve iste celije, a ovaj kao bo da balansira i sad ti budi pametan :)

Sacekacu punjac, mislim da ce on da bude najmerodavniji. Bar cu njega da drzim kao "nabazdaren".
Malo cu jos da proucim kad stignem pa pisem o razlikama itd.. Imam i unimer onaj kineski pa cu da vidim..
Ja sam ocekivao nesto drugo, moja je greska. :)
Svakako je za 5-6$ kolko je bio ovaj ok da bacis pogled kolko ima, onako okvirno, na prvu decimalu, tu se slaze sve..

bojan:
Pozdrav gospodo,

pisem ovde ijako nije u pitanju klasicna hobi varijanta vec neki mali elektro skuter.
Taj isti electro skuter koji razmisljam da pazarim radi na tri povezana mala akumulatora ovako nesto http://www.akumulator-shop.rs/kategorije-proizvoda/stacionarne-baterije/long-vrla-baterije-za-elektr-vozila/baterija-long-wp7-12-28w-12v-7ah-detaljno

Ono sto sam video u nekom testu na you tube je da momak koji prica o performansama govori, da nikada ne treba voziti do samog  kraja kapaciteta jer ce doci do kvara na baterijama. Pa sam zeleo da zamolim ako se neko razume, gde bih mogao da kupim neki uredjaj koji bi recimo na 10% kapaciteta mogao da ugasi skuter bez mogucnosti da se ponovo upali dok se ne napuni. Jako mi je ovo bitno jer pretpostavljam da ce deca da ga akaju bez milosti , video sam da cak i njegove fabricke baterije mogu dugo da traju ukoliko se sve normalno koristi.

Unapred hvala

tibeteagle:
Low Voltage Disconnect Module.  mmmm

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version