RAZNO > AUTO / BRODO MODELI

Mini Z trke

<< < (5/7) > >>

marko.jovanovic:
Nije mi jasno čemu je poenta u opšte tih zvaezdica?
Osim onih prvih 50 koji dozvoljavaju da se oglasi neštoi vide teme poput livade....
U svakom slučaju hvala :big smile

ak:
Najobicniji WLToys na stazi sa gornje slike ide toliko brzo i takvo prijanjanje ima u krivinama da je problem vise u refleksima i navezbanosti nego u brzini modela. Ovaj model wltoys ima 3-4 brzine (ne secam se vise) i jako tesko ga je voziti na gornjoj stazi cak i u 3. brzini. Iskreno i nemam neko iskustvo sa RC automobilima, jedino sto vidim kao mogucu razliku je kvalitet upravljanja tj proporcionalnost upravljaca pa da se tu postigne neka dodatna preciznost. Brzina i kod jeftinih kineza je na zavidnom nivou. Staza bi trebala i da je minimum duplo veca od ove koju smo mi pravili da bi mogli brzi modeli da se voze.

marko.jovanovic:
A ti wl toys da li je bilo nekih kvarova i otkaza u eksploataciji, Ima li baterija rezervnih?
To je isto dobra zabava za klince ko ima makar sobu 4x4 može da se dobro zezanje u porodici organizuje a i da se vežba za nešto ozbiljnije. Loše je što uz sve koliko viim skuplje RTR modele idu obične stanice koje imaju koliko vidim ( a možda i grešim) samo trimove...
Bilo bi lepo kada bi moglo da se upari sa već postojećim stanicama tipa recimo spektrum DX3c koja ima ono što je njbitnije u toj zezanciji a to su EXPO funkcije gasa i upravljanja.

SilverN:
Može se Mini Z pronaći povoljnije nego što je na Amain.

http://www.ebay.com/itm/Kyosho-Mini-Z-MR-03S-Readyset-RTR-32205L3-Toyota-GT-One-TS020-No-3-New-in-box-/252179026033?hash=item3ab70a9071:g:crwAAOSwHnFVqg1J

Ja sam se malo bavio istraživanjem za ove male modele ranije i svakako je mini z daleko najzastupljeniji i najviše se trke voze u ovoj klasi... Model MR-03S u RTR varijanti je sasavim dovoljan za lepo trkanje, bar po iskustvima koje sam pročitao do sad. I vrlo je kvalitetan.

marko.jovanovic:
Uz poštarinu i porez kod nas i carinu izaćiće previše.
Mislim da su Zajkove mnogo pristupačnije ponude

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version