ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Trnigy Accuecell 6
tibeteagle:
--- Quote ---Prednost PC napajanja je sto vecina nas ima neko negde kuci...
--- End quote ---
Realno gledano, veći broj domaćinstava ima u upotrebi laptop računare, a mnogo manje neupotrebljavane PC računare ili njihove kompunente na tavanu ili u podrumu, gde je miš već davno pojeo izolaciju žica za doručak. (fiu)
Dakle može da se upotrebi i laptop punjač. Napajanje treba da je onolike snage koliki LiPo paket želimo da punimo. Ne mora da je maksimalne snage punjača, a mnogi nisu od 50W ili više. Ako ga imamo, treba videti kakav priključak ima i sa kakvim polaritetom na njemu. Ako odgovara, onda se može uštedeti 12-15 eura, mada je poseban bolje imati, jer je tako punjač kompletan sa svim navedenim prednostima i sigurnostima.
Pošto kvalifikaciju i alate za baratanje sa elektronokom nema 95% ljudi, kao savestan čovek, savetujem ovaj način bezbednog napajanja. Koga veseli budženje, neka radi na svoj rizik. Ko misli da je bolje imati kamion za putovanje umesto automobila, neka se samo trucka sa svim njegovim manama. :big smile
bjanko:
Gorane - Grebic hvala jos jednom
Danas me postar obradovao Goran mi je poslao napajanje za punjac (yay) tako da sam resio problem
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version