RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Luda zemlja
pnedic:
--- Quote from: jojkic on December 29, 2015, 10:44:48 AM ---Danas mi je stiglo na e-mail, reklama za:
http://www.comtradeshop.com/hobi-i-sport/filter/proizvodjac/dji.html
E kad bi umeo neko da mi objasni, kao i sve u ovoj ludoj zemlji sad i ovo:
Država priča o zabrani upotrebe ,,dronova,, , zakon samo što nije (mesecima već) stupio na snagu, plene se pošiljke sa onim malim jeftinim igračkicama ,,dronićima,, iz Kine, a ovde se reklamira na sva vrata i nudi na prodaju ...
Pretpostavljam, kao i do sada, kada uvoznik očisti lager , taman će i zakon, pa ko je kupio nek se češe po glavi mmmm
--- End quote ---
Pa Comtrade - on je pod politickim patronatom
motorola_la:
Pa normalno da su zabranili uvoz zato sto su firme podobijale licence za legalan uvoz , sad ces moci u svakom mega marketu kupiti... Dobija se garancija na 24 meseca, sem ako ga ne skrsis :D a uvek moze da ti vrisne esc pa da odes da reklamiras
Saka:
--- Quote from: jojkic on December 29, 2015, 02:06:25 PM ---
--- Quote ---Penzioneri, na 12 mesečnih rata.
Dovoljan je poslednji penzioni ček i lična karta.
--- End quote ---
Posle 14 meseci
Ding dong (zvono na vratima)
Deda otvara, i prima dve pošiljke
Deda otvara prvu pošiljku: ,,Zbog duga od 1099 dinara, za 12-tu ratu , prinuđeni smo da vam stavimo administrativnu zabranu na isplatu penzije u visini od 1099 dinara plus 2198 dinara duga za kamatu, i 15000 dinara troškova sudskog izvršitelja ...
Deda je pobledeo, popio 2 bensedina, i drhtavim rukama krenuo da otvara drugu pošiljku:
U smotanom papiru ispisanim kineskim slovima se nalazilo nešto što liči na gornji levi motor za drona.
--- End quote ---
(yay) :)aplauz :hehe
Samo nažalost dok ne dođe do neke ozbiljne nesreće ništa se neće regulisati ni oko zakona ni oko prodaje, ali u svakom slucaju Comtrade neće biti kriv sigurno.
bora61:
--- Quote from: pnedic on December 30, 2015, 10:05:31 AM ---
--- Quote from: jojkic on December 29, 2015, 10:44:48 AM ---Danas mi je stiglo na e-mail, reklama za:
http://www.comtradeshop.com/hobi-i-sport/filter/proizvodjac/dji.html
E kad bi umeo neko da mi objasni, kao i sve u ovoj ludoj zemlji sad i ovo:
Država priča o zabrani upotrebe ,,dronova,, , zakon samo što nije (mesecima već) stupio na snagu, plene se pošiljke sa onim malim jeftinim igračkicama ,,dronićima,, iz Kine, a ovde se reklamira na sva vrata i nudi na prodaju ...
Pretpostavljam, kao i do sada, kada uvoznik očisti lager , taman će i zakon, pa ko je kupio nek se češe po glavi mmmm
--- End quote ---
Pa Comtrade - on je pod politickim patronatom
--- End quote ---
Samo sada ili kao i do sada nastavlja tradiciju?
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version