ELEKTRONIKA > BATERIJE i PUNJAČI
Narucio sam sa HK ali..
Che che:
Okk.. Sta mi je sad ciniti? Da cekam jos pa da ih pitam? Vratice pare? Nesto sam gledao vrate pare ali na racun HK u onim njihovim poenima pa opet moras kod njih da uzmes nesto.. Al dzaba ako ne stize..
An-2 colt:
Ide sa globalnog skladista, sve osim baterija...
petar:
Kad bude pisalo da je isporuceno negde u Holandiji to znaci da se vratilo u HK EU.
Ja sam ih tad kontaktirao preko "online chat" i rekao da mi paket nije stigao... (to je bilo dva puta... jer su mi obecali da ce ponovo poslati ali sa tim famoznim racunom...)
Oni ti kazu da cekas par dana da potvrde da se paket vratio. Kad prodje par dana opet odes na online chat i kazes da hoces da ponistis narudzbinu (ja nisam to odmah uradio.... vec sam poslusao sta su mi govorili pa je to sve trajalo nekih 2.5 meseca....)
Kad sam ustanovio da me zavlace i da mi trose pare (jer postarinu ne vracaju...) rekao sam da hocu da ponistim narudzbinu i tad su me pitali da li hocu da mi se pare vrate u vidu tih bodova na HK ili direktno na kreditnu karticu (u stvari preko paypal_a na karticu) i rekao sam im da hocu pare na karticu i za jedno nedelju dana pare se pojavile nazad na kartici... (umanjene za cenu postarine..., ali bolje i to nego nista). Posle toga vise nisam narucivao... Nego sam probao preko "banggood" (nesto slicno kao HK, samo nema ni priblizan asortiman "modelarske" robe).
An-2 colt, jel to znaci da moze opet da se naruci sa globalnog, a da je postarina mala?
pozzz
An-2 colt:
Da, funkcionise normalno.Postarina krece od nekih 6€...
petar:
Hvala na informaciji.
pozdrav
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version