RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2016.
mirce:
Sa Facebook strane RC Srbije:
VAZNO OBAVESTENJE!!!!
Dragi letaci, poceli su sa kaznama za letenje i to ne da "hvataju" letace na licu mesta vec po snimcima. Dakle sve sto ste leteli posle 01.01.2016. I ti snimci su otisli u etar tipa spot, reklama, film, serija, youtube, itd. Mogu na osnovu toga da vas kazne jer niste imali prava da letite i snimate. Za sada u direktoratu su registrovana samo dva pilota.
Dakle pazite sta radite i nemojte objavljivati snimke jer moze stici kazna koja je jako jako velika.
Vas RcSrbija tim.
E, pa sad stavljajte snimke... :sljus
Gabor:
Pa Vladimir je objavio da je Čenej "No fly zone" za snimanje, tako da... Čuvajte se ljudi... Ja sam sve prizemljio, ima šta da se radi oko modela, pa videćemo kad se već sve iskristalizuje, kako dalje
A dotle, uzdravlje ()-()
trivajuve:
Bata u stilu Čegevare, samo postoji izreka - "revolucija jede svoju decu"...uzgred ako ono ima ispod 500gr ja sam Vitalij Robertus...
Da ne dužim, zabrinuo sam se malo kad sam video danas objavu sa rc Srbije da nisu samo naše kolege u pitanju - toliko... (<--)
batans:
Nedelja, 27.3.2016. Sportski aerodorom Cenej - Novi Sad
Ovo je Genetovo kuce. Godinama nas docekuje ovde na aerodromu, malo laje, kao da se zna ko je ovde gazda, a ustvari jedva ceka da modelari dodju.
Jedva cekaju i modelari da se okupe.
Prolece je definitivno stiglo
doduse vreme se u toku dana i po neloliko puta promeni ali ko da odoli ovakvom druzenju.
Zimski san je prosao i novi modeli se moraju upoznati sa cenejskom travom.
Konsultacije i razmena misljenja su neophodne u ovom hobiju.
Nesa, sjajni graditelj depron-modela.
I naravno nasa interna kontrola. Nema letenja dok se ne obezbede potrebni papiri.
Zima je bila po obicaju duga a sta ce modelari nego nesto novo da naprave.
Doslo je zapravo sa novosadskog buvljaka, cuvena "Najlon pijaca".
Model je izgledao najblaze receno jadno ali je restauracija bila pravo uzivanje. Kineski monokot, akrilni auto lak iz novosadske farbare i naravno nista bez pomoci prijatelja. "sasadjuric71" mi je poslao TowerPro kontroler baterija
Nesa doneo ovaj starinski drveni propeler
i posle nekoliko meseci uzivanja u reparaciji evo ga na Ceneju lepo utegnut Graupner Starlet.
Model je 1520 mm. sa motorom od 4.5 ccm. 2000g. (po Graupneru, 2200g.)
Dodjose i gosti, zalutali, traze "Salas 137", posli na nedeljni rucak. Ne pitasmo je li oni imaju te papire i ono kako se zove, za dislocirani prostor sa koordinatama "Salasa 137" koji ne mogu da pronadju.
U nedelju su mnogi izasli u prirodu na izlet, u setnju. Ovo je bio nas izlazak.
Sa cenejskog aerodroma uz pozdrave, Bata Stepanovic.
Izuzetne fotografije i kao i uvek do sada, Gabor Lastovic
batans:
Vetar sa snaznim udarima i stalnim menjanjem pravca je danas neke od nasih modelara odvrtio od namere da odu na Cenej.
To vidim nije bio slucaj sa "13-ticom", lepa, ozbiljna druzina, sjani modeli, bravo beogradjani.
A ovo je Cenej danas, ma bilo je jos par automobila ali su pristigli nesto kasnije
Imamo u sekciji jos neke konsultacije
mada je vec dogovoreno da nosilac liste "Cenej do Johanesburga" bude nas presednik.
a ovo je njegov model
i opet njegov model
i modeli ostalih clanova
pridruzio nam se danas i Dragan, sjajan stalno nasmejan covek
Dobro malo sale nije nikada na odmet, zapravo jedno malo okupljanje sa puno dobre volje, izuzetne komunikacije, predusretljivosti. Jednostavno receno, jos jedno lepo druzenje.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version