RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2016.

<< < (14/23) > >>

marko.jovanovic:
Treba samo dodati da je ovo za sada najveći modelarski aerodrom u zemlji a posebno je značajno to što nema velike avijacije pa da moraju da se stopiraju letovi.
Sremska Mitrovica ima takođe nešto vrlo vrlo slično ali zapušteno na žalost. Još kod nas je pista u sred atara gde drveta nemate u oklini od 500m u krug koa ni građevina i ostalih objekata, dakle njive i samo njive.
Sve u svemu kao i uvek druženje na nivou. Jedino što fali jeste neka kafanica da se sedne što 13 maj ima. ()-() (<--)

r-xx:

Ako ce mo bas, meni fale vise stjuardese i to mlade a prsate, a moglo bi i nekoliko shankerica i debelih prsatih kelerica, nije na odmet i neka medicinska sestra do 20 god sa plavim ochima i dugom kosom...       :_D    :_D    :_D

mirce:
Te stjuardese, pa šankerice, kelnarice, prsate medicinske sestre... Mnogo će ti bude...

Nego, da mi u nedelju opet ponovimo druženje. (yay)

Vreme je copy - paste od prošlog vikenda, tako da pola četiri - četiri, pa do mraka letenje na čenejskom aerodromu...

Poziv naravno važi za sve i iz svih krajeva... Dodjite, a za bliže informacije, mail, sms, mobilni, facebook, ovde na Forumu...

Vidimo se...

(pijemo)

marko.jovanovic:
Ako mi zamene set kvačila do subote dolazim

mirce:
Poštoje Saburo danas najavio druženje i letenje u nedelju na 13. Maju, vidimo se tamo...

(pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version