RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Tajna lokacija-okolina Beograda

<< < (2/7) > >>

pnedic:
I moja malenkost je prisustvovala unlegal konspiratovnom skupu. Pre postovanja slike, pobrisao sam sve lokacijske propertije pa su to ove bele povrsine (naravno izbrisani su i EXIF podaci :))

Che che:
Hehe.. Ima i mene cak.. Gledam u nebesa nesto blenem.. :)

Anakin:
Svaka cast na prvom letu ali ne mogu a da ne primetim nesto. Nisam leteo prosle sezone pa mi se ucinilo da su se neke stvari promenile. Od kada se na trinestici posle poletanja prvi zaokret pravi ka hangaru a nakon drugog leti preko kola i ljudi? Tacnije, preko mesta gde je predvidjeno da budu modelari koji ne lete? Takodje, zasto je na letnom delu piste kao u Knez Mihajlovoj nedeljom u podne? Pretrcavanje ispred modela koji slece je deo nekog rituala ili... Trinesticu je nekada krasila sjajna disciplina koju su upravo modelari sprovodili. Ta disciplina je vazna zbog odnosa sa vlasnicima koji nam bez ikakve nadoknade dozvoljavaju koriscenje aerodroma. Zato ovo i pisem. Jer necu sutra da dodjem i saznam da niko od modelara tu vise ne leti. Bezveze je u celoj prici sto tu i danas lete ljudi koji su leteli i nekada a pravila ponasanja ne prenose i sprovode.

petar:
Pa Anakine, ljudi resili problem pa se opustili....

Posto sam ja bio problem........ i ... kad su mene oznacili kao nepozeljnog i oterali me mnogim postupcima (ne samo jednim postukom koji je uradio Kariklic, nego mnogim postupcima)....

Onda je problem resen pa mogu da nastave kako su i radili..... Da lete na 1 metar iznad glava ljudi... da se hotlajnerom obrusavaju direktno prema ljudima sa ledja.... da rade svasta...

Zar to nije predivno, kad se problem resi jednom za svagda...?

MilosB:

--- Quote from: Anakin on March 19, 2016, 09:34:55 PM ---Svaka cast na prvom letu ali ne mogu a da ne primetim nesto. Nisam leteo prosle sezone pa mi se ucinilo da su se neke stvari promenile. Od kada se na trinestici posle poletanja prvi zaokret pravi ka hangaru a nakon drugog leti preko kola i ljudi? Tacnije, preko mesta gde je predvidjeno da budu modelari koji ne lete? Takodje, zasto je na letnom delu piste kao u Knez Mihajlovoj nedeljom u podne? Pretrcavanje ispred modela koji slece je deo nekog rituala ili... Trinesticu je nekada krasila sjajna disciplina koju su upravo modelari sprovodili. Ta disciplina je vazna zbog odnosa sa vlasnicima koji nam bez ikakve nadoknade dozvoljavaju koriscenje aerodroma. Zato ovo i pisem. Jer necu sutra da dodjem i saznam da niko od modelara tu vise ne leti. Bezveze je u celoj prici sto tu i danas lete ljudi koji su leteli i nekada a pravila ponasanja ne prenose i sprovode.

--- End quote ---

Ma to Dragan ne zna da leti, skreće gde ne treba  :) Nije to tako stalno, mislim to na pisti, što ne možeš da ne primetiš... Nego je uzbudjenje bilo veliko, jer je leteo prvi avion Ace superstar-a pa svi modelari pohrlili da snimaju. Nije to baš bilo tako strašno, srećom stadoše svi iza pilota u liniji markera... Jedino je Pera zajebo sa pretrčavanjem ali je bio previše uzbudjen jer je trava bila pokošena pa cesna može da tera po pisti ko luda. Ali ipak je i Pera kad je provalio šta se dešava napravio paradu.

Ne kvari zabavu nego dodji i priključi se!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version