AERIAL PHOTGRAPHY > FOTOGRAFIJE i VIDEO SNIMCI
Beogradska tvrđava Kalemegdan iz vazduha
jojkic:
U trenucima dokolice, pravljeno od starih video snimaka iz vazduha (2014,2015) ...
Na žalost pri kraju ponestalo materijala, pa je ubacivano, da se ,,krpe,, rupe.
Šta čovek da radi, kad zabraniše lep hobi :sljus
drjack:
Ovo je fantasticno, :)aplauz :)aplauz
jojkic:
--- Quote from: drjack on March 08, 2016, 06:57:52 PM ---Ovo je fantasticno, :)aplauz :)aplauz
--- End quote ---
Eh ... Hvala ... Mada daleko ovo da je od dobrog. Ima par lepih scena, ali sve radjeno sa 2 osnim gimbalom, i vise od pola snimaka čak i bez FPV-a ...
Ali tada lepo dodjes ujutru kolima, platis parking , malo izletis , i onda u Tvrdjavu popijes kafu, i eto lep i ispunjen dan, dobro meni, a korisno i njima ...
A sad, Phantom 3, nikada jeftinije, nikada lakše, još onaj POI oko Pobednika, može se snimi kao što ja kažem ala Trifunović da bude , ali cvrc sada registracija, osiguranje, polaganje , ajd nekako
Najava agenciji za vazduhoplostvo, najava vojsci - to vec ne moguća misija
Pa će ti reći Kalemegdan zabranjen za letenje, a nekako i ako bi bio i dozvoljen, onda bi ti tražili i sa Kalemegdanskog parka pare za snimanje, kao što traže profni snimačima, pa ako se tu još zatekne i zavod za zaštitu spomenika, možda i od njih koja dozvola ...
I tako cvrc ... Umesto neki klinjo sad da napravi neki super snimak Kališa, koji bi bio i turistički snimak i koristan svima
mi ćemo lepo praviti snimke od otpada davno ostalih, kada se letelo slobodno ...
A narod neka gleda Faramu, kad već ne može ovo ... Ona je legalna
drjack:
Ne smeta mi dvo-osni gimbal, imam ga i ja na xexi. Ovaj snimak gledam drugim ocima.
Rodio sam se 100 m od Kalisa, i poznajem svaki kutak sa tvog filma. Vrlo je interesantno iz ove perspektive.
A sto se pravilnika tice , proci ce i ta budalastina, samo polako, zivi bili pa videl...
sova:
Bace Bog svakog zuluma tri dana dosta :sljus.Jednoga dana kad neko iz direktorata kupi svom "detetu" pa da mu malo pokaze kako se leti ce videti da su ovo igracke za odrasle a ne borbene letelice!! (<--) I onda ce se sve opet promenuti sem osiguranja sto je i normalno!
Nisam skrenuo sa teme SNIMAK JE PRELEP I POZNAT MI JE I IZ OVE PERPEKTIVE JER SMO ZA PARADU BAS OVUDA IMALI MARSUTU ZA PRELET PREKE BINE!!!
JOS JEDNOM SVAKA CAST ZA SNIMAK neki su imali srece u zivotu da odu na Kalemegdan ,malo letuckaju pa na kaficu,sad se moze samo na kaficu ono drugo CVRC!!!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version