RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
Phantom preko granice ? (iskustva)
gizmo:
Ja sam proslo leto nosio i snimao po Lefkadi. Nisam imao nikakvih problema na granici obzirom da nisam ni prijavljivao. Kada vide porodicu sa decom u kolima onda skoro nikada ne pregledaju prtljag.
Za snimanja na Lefladi isto nisam imao nikakvih problema, a da li je u medjuvremenu uveden neki zakon kod njih to ne znam.
uroskee:
hvala lepo Gizmo!
Ako jos neko ima bilo kakva iskustva neka pise!
Pozdrav
mrburns:
Ja sam skoro isao za CG, nosio moju heksu, presao dve granice, bosanski i crnogorsku i niko nije ni pogledao u auto..do duse heksa je bila rasklopljena i stajala je na onoj dasci od bunkera prekrivena duksericom i tako svaki put tri puta godisnje...ne kazem da sam upravu i da radim ispravno ali eto, svercujem se....a fantoma mozes i u frizider torbu da stavis :D
A sto se tice Grcke, dole sam bas dosta leteo svuda poslednje dve godine od Atine, Soluna, Lefkade, Halkidikija... isto niko me nikada od nekih nadleznih nije cimao, sem turista i mestana....u medjuvremenu da li se neki zakon doneo i kod njih ne znam ali cisto sumnjam..
uroskee:
--- Quote from: mrburns on May 12, 2016, 10:11:03 PM ---Ja sam skoro isao za CG, nosio moju heksu, presao dve granice, bosanski i crnogorsku i niko nije ni pogledao u auto..do duse heksa je bila rasklopljena i stajala je na onoj dasci od bunkera prekrivena duksericom i tako svaki put tri puta godisnje...ne kazem da sam upravu i da radim ispravno ali eto, svercujem se....a fantoma mozes i u frizider torbu da stavis :D
A sto se tice Grcke, dole sam bas dosta leteo svuda poslednje dve godine od Atine, Soluna, Lefkade, Halkidikija... isto niko me nikada od nekih nadleznih nije cimao, sem turista i mestana....u medjuvremenu da li se neki zakon doneo i kod njih ne znam ali cisto sumnjam..
--- End quote ---
Nije ni fantom bas toliko mali :) a ne moze se rasklopiti.Planiram da ga spakujem u ranac (koji cu da narucim) :
http://www.ebay.com/itm/Backpack-Rucksack-Bag-for-DJI-Phantom-4-with-Red-Line-Quadcopter-Accessories-UK-/371600262825?hash=item56851a06a9:g:fckAAOSw3mpXD5Pb
Kad budem isao u Grcku ne znam da li je bolje da prijavim da imam fotoaparate za slikanje (ako me uopste pitaju za prijavu). Ne znam da li da se zezam....
Rado bih snimao plaze u grckoj :)
Navigation
[0] Message Index
[*] Previous page
Go to full version