RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Sig Ryan STA
coka:
Merenjem, ustanovio sam da duzina i sirina delova varira i po 2 mm, ali ono sto me je radovalo je da su svi delovi tu, neosteceni kao i da je kvalitet balze izvanredan.
Na mnogim delovima odstampan je tekst.
Taj detalj mi se bas dopada.
Sutra dan sam na gradilistu pronasao lepu i ravnu sper plocu “colovacu”, sirine 500mm, koju sam isekao na 1300mm duzine.
Plan sam postavio na nju i prekrio kuhinjskom tankom providnom folijom, koja se koristi za uvijanje hrane.
Televizor koji je stajao na radnom stolu, okacili su mi na zid, tako da je sto postao to sto bi i trebalo da bude-radni sto.
Ocistio sam spenadle, ispravio ih, naostrio, pripremio smirgle i nalepio ih na razne ploce…
Za poravnavanje ivica, koristio sam jednu policu iz ormana, koja ima zalepljenu “kant” traku sa bocnih strana.
Kada bilo koji deo postavim sa gornje strane, poravnat sa ivicom, smirglanjem po kant traci se dobija savrseno ravna i upravna ivica.
coka:
Bocne stranice su izradjene iz dva dela, prednjeg i zadnjeg.
Prelazak sa prednjeg dela koji je konstantne sirine u repni deo, je nagao i naznacen.
Bocne stranice se izradjuju od resetke i stranica koje se na nju lepe.
Resetka se formira od letvica od balze i jednog komada balze koji se postavlja u prednjem delu, kod mesta za pozarni zid.
Kada sam na planu izradio resetku, na nju sam nalepio stranice.
coka:
coka:
Sledece je bilo unutrasnje pojacanje od avio spera 1/16” (1.5mm)
U jednom trenutku sam pozeleo da izradim otvore za olaksanje u sper plocama.
Sebart bi u ovolikoj povrsiini napravio bar 20 rupa…medjutim, kao prvo ovo je oldtimer, hajde da ga zadrzim verodostojnim, kao drugo, uvek unutrasnjost izlakiram ili premazem razredjenim epoksijem, za slucaj da se pojavi curenje goriva iz rezervoara.
Ti otvori, koji bi se formirali, zahtevali bi daleko vise mazanja, tako da ustede u masi verovatno ne bi ni bilo.
Stranice sam prebrusio, spojene zajedno u jednu celinu.
Naravno, spoljne konture sam doveo na tacnu meru sa plana.
presko:
Драго ми је да си поново у акцији!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version