RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Sig Ryan STA

<< < (34/57) > >>

coka:

Kako su slike pravljene, raslo mi je samopouzdanje, pa sam pomislio da sam Bata Stepanovic...

coka:

coka:

coka:

...sto naravno nisam i moje sposobnosti kao fotografa nisu ni prineti onome sto moj prijatelj  Bata rutinski radi.

I pored toga, ove slike ce me uvek podsecati na predivna dva meseca pravljenja aviona koji sam prizeljkivao preko tri decenije.

coka:
 Redove koje ovom prilikom citate nisam napisao u Africi, vec 5 meseci kasnije, u Srbiji.

Sledeci odlazak u inostranstvo ce se desiti krajem januara i sve elemente za izradu krila i stajnog trapa, vec sam pripremio i spakovao.

Dakle, za ocekivati je skori nastavak ovog projekta.

U ovom trenutku, osvrnucu  se na to sto sam uradio na modelu za ovo vreme kao i kako je putovanje preko pola sveta proslo.
 Pre toga, evo razmisljanja, redova i odluka koje su se izrodile jos dok sam boravio u Africi…

Dakle, pisano u Africi, krajem juna 2016…

Sa sobom sam imao sasvim dovoljno epoksidne smole i staklene tkanine da nanesem kompozitnu koricu i na preostali deo trupa-kutiju nosaca motora.
 Postupak je bio identican kao i kod ostatka trupa, tako da cu o tome postaviti samo nekoliko slika.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version