RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Sig Ryan STA

<< < (55/57) > >>

coka:

coka:

I bar jedna slicica o alatu koji je samnom proputovao ovih 5000 km, vec.....da prebrojim ....3 puta....

coka:

Ono cemu se mogu posvetiti u naredne dve nedelje je zavrsetak zapocetih radova na abs delovima.

Aerodinamicke obloge stajnog trapa sam pojacao sa po slojem staklenog tkanja sa unutrasnje i spoljasnje strane po savovima.

dejan_ts:
Drugar ,pravis ti to samo tako kao da si od vajkada modelar i moduler ,
Interesuje me da li ce krilo biti iscela kada dodjes u srbiju ili ces ga napravi da bude na dva dela radi lakseg transporta ili ne

Proekat je jako lep i interesantan a verujem da ce to i lepo leteti

Sta planiras za presvlaku solartex ili solarfilm tj orakoverr

Sve najbolje

Vedro

coka:

Dejo

Hvala druze.

Krilo ce biti iz jednog dela.

Tri su razloga za to
 Prvi, ne zelim da menjam konstrukciju u vecoj meri, zelim avion da bude autentican originalnoj Sig-ovoj ideji.
 Drugo, konstrukcija je krhka, morao bih podosta sper rebara da dodajem, a to mi se bas i ne radi.
 Trece, ovo nije model za cesta letenja. Vise ce on krasiti zidove i plafone  moje kuce nego sto ce leteti.
 Kada mi bas bude zelja, tada cu ga i poneti na letenje, da zadovoljim srce i dusu.
 Za te prilike  bajonet i to sto bi njegova ugradnja nudila mi nije presudno.

Sto se tice presvlake, za sada je Oratex u najuzem izboru.

Druga opcija je platno i lak.

Ocekujem da  uskoro ponovo dodjem u Afriku, da predam projekat na kome sada radim, pa razmisljam da ponesem repne povrsine kao    i mehanizaciju krila, Oratex i peglicu....

Natenane, presvlaka, nasivci.....sve po redu

Coka

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version