RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI
Sig Ryan STA
coka:
coka:
I bar jedna slicica o alatu koji je samnom proputovao ovih 5000 km, vec.....da prebrojim ....3 puta....
coka:
Ono cemu se mogu posvetiti u naredne dve nedelje je zavrsetak zapocetih radova na abs delovima.
Aerodinamicke obloge stajnog trapa sam pojacao sa po slojem staklenog tkanja sa unutrasnje i spoljasnje strane po savovima.
dejan_ts:
Drugar ,pravis ti to samo tako kao da si od vajkada modelar i moduler ,
Interesuje me da li ce krilo biti iscela kada dodjes u srbiju ili ces ga napravi da bude na dva dela radi lakseg transporta ili ne
Proekat je jako lep i interesantan a verujem da ce to i lepo leteti
Sta planiras za presvlaku solartex ili solarfilm tj orakoverr
Sve najbolje
Vedro
coka:
Dejo
Hvala druze.
Krilo ce biti iz jednog dela.
Tri su razloga za to
Prvi, ne zelim da menjam konstrukciju u vecoj meri, zelim avion da bude autentican originalnoj Sig-ovoj ideji.
Drugo, konstrukcija je krhka, morao bih podosta sper rebara da dodajem, a to mi se bas i ne radi.
Trece, ovo nije model za cesta letenja. Vise ce on krasiti zidove i plafone moje kuce nego sto ce leteti.
Kada mi bas bude zelja, tada cu ga i poneti na letenje, da zadovoljim srce i dusu.
Za te prilike bajonet i to sto bi njegova ugradnja nudila mi nije presudno.
Sto se tice presvlake, za sada je Oratex u najuzem izboru.
Druga opcija je platno i lak.
Ocekujem da uskoro ponovo dodjem u Afriku, da predam projekat na kome sada radim, pa razmisljam da ponesem repne povrsine kao i mehanizaciju krila, Oratex i peglicu....
Natenane, presvlaka, nasivci.....sve po redu
Coka
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version