RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Спортски аеродром "13. мај" 26.06.2016.

<< < (3/3)

drjack:
E ovo je sada veliki motiv da  napravimo jos koji komad. Zoki koji je na kraju motor, elisa i baterija?  Bravo majstore (pijemo)

alzo:
Prvo da se zahvalim Milancetu za ove snimke vredelo je cekati dva dana da ih okacis.Na zalost ovaj model pociva u miru, imao je jedan fatalni pad i normalno pravi se novi....steta nije velika, pukla je horizontalna letva, i nosac motora, rep od karton pene se raspao tako da sve u svemu bitno je da je rotor preziveo...sad mi je veci problem da nabavim nove letvice nego sve ostalo  ;)Na modelu je motor 2826 1400 kv propela je bila 9/5 i baterija 1300 3s. Posle kopanja po netu sam pronasao da su se  najbolje pokazali  motori oko 250 vati. Problem je kod zira da se odrzi uzgon i citajuci po netu pronasao sam da je svaki bocni nagib pri okretu od preko 45 stepeni skoro uvek gotov pad zbog gubitka uzgona....bitno je da model lepo leti , na drugom snimku na poletanju vetra skoro da nije ni bilo tako da mu treba jedno tridesetak metara zaleta....bez obzira na lomove ja sam prezadovoljan i normalno idemo dalje  (<--)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version