RC DRUĊ½ENJE > PRETHODNI SKUPOVI
DRUZENJE NA NASIPU 30-03-08
GILE:
Ucestalo je okupljanje na nasipu nedeljom. Lepo je druzenje uz razgovor i letenje.
Veljko je zaboravio bajonete za krila pa je izneo model da se sunca a on je odlucio da uzivao samo kao posmatrac :-[
Ivan se pelcovao od Veljka pa je i on zaboravio rezonator od LASTE a na PASION-u otkazao servo kormila pravca od 3 kom. jedino ZELENI ispunjava obaveze ali sa malim rezervarom tako da se mora napraviti bezbroj letova kako bi vlasnik bio zadovoljan. ::)
Gagijeva PILAJKA je u ful izdanju sa novim motorom pokazala da dobro podnosi vetar. Vidno je uzivao :P
Cupko se malo pribojavao vetra pa letenje nije bilo ali zato ove slike su njegovo delo. Hvala Cupko ;)
Laza nam se uspavao tako da Ivan junir morao da ceka do 13 casova da bi nas odusevio sa svojim 3D letenjem po solidnom vetru. :o
Elektro ekipa na celu sa Andrejom je pokazala solidno umece. Bilo je malo otkaza ali nista sto se odma nije moglo popraviti :-*
I malo Gile sa KUGAROM i GILEtom ::)
Pozdrav svima do novog okupljanja uz letenje :P
Lazo:
Breeee!?! Ne moze covek malo da dremne, a da ga odmah ne okrpe na forumu. Prosto ne mogu da bilivim!?!
Okupljanje na ovoj livadi postaje sve masovnije i prijatnije, sto mi je naravno nemilosrdno drago. Vidimo se sledecom prilikom.
Pozdrav
petar:
Vidim, bilo vam je lepo na nasipu.
Dotle sam se ja zabavljao na 13. Maju. Mogu da kazem da sam bio jedini modelar (ako mi drustvo priznaje tu titulu - sta znas mozda i nisam?) i dosao sam sa biciklom na livadu, ha ha...
Bilo je divno vreme, kao i vama, jedino sto je vetar "duvo"...
Nego, ne vidim nigde rostilj, niste valjda ukinuli tako kvalitetnu tradiciju?
I imam jednu molbu za nekog ko zna da koristi google earth, ako moze neka postavi zumiran taj savski nasip, nemam pojima gde je..., naravno trebalo bi biti negde na NBG_u, ali bas bi slika bila prikladna.
Pozdrav, Petar
boca55:
Stvarno impozantno.
Uhvatio sam vezu sa FOX televizijom, ispricao sam im za susrete modelara i vrlo su zainteresovani da naprave jednu reportazu.
Sta mislite o tome?
SABURO:
Jako lepo, prosto mi je zao sto nisam bio prisutan. Nadam se da cu sledeci vikend uspeti da odvojim vremena, pa da se pridruzim.
pozdrav, Nikola.
;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
Go to full version