RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Živanović Dušan - DuleMCSE

<< < (4/7) > >>

n3mke:
Ja sam prvi let leteo sam, sa eleronima i sve je islo bez problema.. pre par dana sam leteo easy glider pro i pokusao da letim bez  elerona, pa ono je uzas, ide ko stojadin   :hehe

MEPHISTO:
Дакле, ја сам почео са овим

http://rcfly4um.org/index.php?topic=254.0

и више сам него задовољан. Зољица је јефтина, поправљива и атрактивна за вожњу. На ово могу да уследе коментари како џет модели нису за почетнике, али буди опуштен, Зољица је изузетно управљива.

Склапај зољицу натенане а у међувремену вежбај на симулатору.
И одговор на питање у вези тастатуре - бар 90% смисла вежбања на симулатору се губи ако не управљаш преко станице.

Дакле, прави редослед корака:

1. Купи станицу (нађи дискусије на тему коју станицу купити на овом форуму).

Мој савет:

-За мање пара DX6i
-За више пара DX7

2. Набави симулатор (Real Flight 4.5) и повежи са станицом

3. Почни да правиш Зољицу - без журбе и полако јер..

4. Вози зољицу на симулатору - најмање месец дана по најмање пола сата дневно

5. Изађи на пољанче и полети свој први авион

Yu-men:
 :)aplauz :)aplauz

svaka cast MEPHISTO ako si sa zoljicom zapoceo prvi let. (res)
Ja je imam izrezanu i delove skoro sve na gomili spremne, i razmisljam se zadnjih dana da je ipak jos malo ostavim da odlezi i napravim mozda nesto sporiji model za prelaz.
Pa tek kasnije da se pozabavim sa jet modelima. 17aa

NEBOJSA:
Hvala na savetima i sto ste mi ovako brzo odgovorili.Onda sam odlucio da kupim avion sa eleronima.Vezbam na flight simulatoru i uskoro cu da krenem to isto ali sa stanicom.POzz

MEPHISTO:

--- Quote from: Yu-men on February 20, 2009, 01:02:39 AM --- :)aplauz :)aplauz

svaka cast MEPHISTO ako si sa zoljicom zapoceo prvi let. (res)
Ja je imam izrezanu i delove skoro sve na gomili spremne, i razmisljam se zadnjih dana da je ipak jos malo ostavim da odlezi i napravim mozda nesto sporiji model za prelaz.
Pa tek kasnije da se pozabavim sa jet modelima. 17aa

--- End quote ---

Yu men - ја се баш питао шта се дешава са твојом Зољицом. Имаш скоро оригинал Зољицу у Real Flight тако да можеш да је навежбаш. Мој први покушај летења, у ствари нулти и не рачунам јер сам је одмах забо у земљу, али грешка је била у програмирању станице (све команде су биле реверсне) а не због проблема са Зољицом. Исто вече сам је зачас поправио и већ сутра сам је полетео феноменално!

Не губи време него склапај то и лети.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version