RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ  HANGAR

Živanović Dušan - DuleMCSE

<< < (6/7) > >>

MEPHISTO:
Други авион који сам летео, после Зољице је овај:

http://rcfly4um.org/index.php?topic=1373.0

Дакле чистокрвни 3Д. Као и Зољица - јефтин, лако се поправља, полеће из руке слеће на 1 квадратни метар простора...

И опет би неко рекао да није то за почетника. До сада сам имао двадесетак летова практично без иједног значајнијег инцидента...

Дакле, мислим да не треба правити драму око избора почетничког модела - докле год је јефтин и лако поправиљив - вози Мишко.

sasa:
Bez uvrede MEPHISTO ali 3Dmodel nije za pocetnika ma koliko on bio lak za upravljanje jer slozices se pocetnik na takvom modelu nemoze da nauci, da bi avion leteo mora da ima odredjenu brzinu,pa onda sta je KOVIT itd.Znaci tokom njegove obuke morao bi da se susretne sa svim ovim da bi na kraju stekao neko tako kako iskusvo,i naucio na sopstvenim greskama.Naravno zato je dobro kupiti sto jeftiniji model po mogucstvu od elapora da bi bilo lakse za popravku i ujedno i ta popravka ne kosta puno.Pozdrav za sve ucesnike ove diskusije od sase iz KS.VEDRO (<--)

n3mke:
Svako hvali svoga konja, i uvek ispada da svako ko je uspesno poleteo sam predlaze svoj pocetnicki model kao idealan. ja sam nov u ovom hobiju pa nemam dovoljno iskustva ali po mom zapazanju 3d model je idealan za pocetnika. Mozda bi bilo malo problema sa sletanjem, ali uz dobru vezbu na simulatoru mislim da se sve moze resiti. Do sad sam leteo samo jedan 3d model, mali suhoj ali neuporedivo je laksi za letenje od npr spreeja koji sam izabrao za pocetnicki model. Mada tvrdim, uz vezbu na simulatoru mozete bilo koji model da poletite prvi put, bilo da je mali 3d ili veliki scale, pa cak i impeler, samo jet ne pokusavajte :)
poz

MEPHISTO:
Саша, опусти се!
Увреде су категорија коју тешко препознајем.
Углавном је Немке рекао суштину, осим џета, ако ту убраја Зољицу.

Немке, да ли си вежбао Yardbirda F 22 на симулатору?

modelar:
Mislim da bi moderator, u ovakvom slucaju, trebao da reaguje. Ako ovo ostane napisano, navodice mnoge na "tanak led".
3D modeli ne da nisu idealni za pocetnike, nego nema veze sa razumom.

--- Quote from: n3mke on February 21, 2009, 12:05:45 AM ---ja sam nov u ovom hobiju pa nemam dovoljno iskustva ali po mom zapazanju 3d model je idealan za pocetnika.
--- End quote ---

Bez uvrede "n3mke", ali si jos jako mlad i kao covek, a pogotovo kao modelar, da bi mogao ovako autoritativno da dajes savete ovakve vrste.
@DuleMCSE - nabavi simulator i jednostavan model i neces imati problema. Za 3D ima jos vremena, uverices se vrlo brzo sam.
Pozz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version