RAZNO > PREDSTAVITE SEBE I VAŠ HANGAR
Živanović Dušan - DuleMCSE
adam:
englez je u pravu simulator je naljbolji pocetnicki avion :)aplauz
englez:
I, posle simulator, nesto laku, kao ovo
DuleMCSE:
Uhh baš ste me obradovali što ste odgovorili! Hvala vam puno. Taman sam pomislio kako je ovaj deo foruma (LIVADA) mrtav. Družićemo se mi još, ovo je tek početak. Pročešljaću lepo delove foruma koje ste mi preporučili. Nije baš jednostavno sve ovo, pa verujem da će mi trebati neko vreme dok skapiram sve to. Servo, glow, glinder.. i ostale "opasne" reči :)
Yu-men:
;namig
Ja na zalost nisam imao prilike da letim simulator sa Stanicom (zbog nedostatka kabla za povezivanje), ali sam zato leteo dosta sa Tastaturom.
Mislim da je moj prvi start i let bio vise nego uspesan, ako se uzme u obzir da je gas zaglavio na 70% i da sam ipak uspeo da spustim EasyStar-a bez ogrebotine.
Treba probati Simulator pre letenja (pa makar to samo bilo i na tastaturi), cisto da se dobije priblizan osecaj sta se desava kad krenes levo/desno ili gore/dole.
Ali takodje je dosta bitno koju Stanicu i koji Modell odaberes za svoj prvi let.
Moj savet je:
Ne zuri sa odabirom uzmi nesto jednostavnije sto mozes da prepravljas, popravljas, doradjujes, krpis, pa na kraju i budzis, sigurno ces biti srecniji nego sa nekim modelom od balze koji se pretvori u cackalice cim prvi put nekontrolisano dodirne zemlju (a toga ce biti sigurno).
Iskreno receno meni je bolje uspelo prvi put sletanje (koje sam bio prinudjen da izvrsim) , nego nekoliko narednih gde sam imao dovoljno vremena i prostora da razradim semu a ipak (<--) zabo u zemlju.
PS: Multiplex ima odlicne modele za dobar pocetak, sto neznaci da to mora biti EasyStar (ispasce na kraju da ja samo EasyStar-a hvalim) lol
DuleMCSE:
Moraću ovih dana da vas malo zamaram sa pitanjima.
Rekli ste da probam sa simulatorom. Jel to neka kategorija ili je model aviona?
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version