RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Aerodrom 13 Maj 2016
alzo:
Velika zahvalnost momcima na organizaciji, Galeb me je odusevio 1ee ...Che al ti snima ova Tijana mislim Iphone za sve pare :)aplauz
IVAN3D:
Odličan snimak!
Hvala
mirce:
Snimak je super, naročito u HD-u... Hvala...
Što se tiče kamerice na modelu, zaboravio sam da uključim snimanje :sljus :sljus :sljus :sljus
Uključio sam kameru, ali ne stisoh rec dugme, tako da nema sa modela ništa... :sljus :sljus :sljus :sljus
Imam par impresija, prvo, pista je dugačka i široka, pa imate dodatnu sigurnost i za poletanje i za sletanje.
Drugo, pista je mnooooogo ravnija nego na Čeneju, što se videlo i na poletanju. Model ne skače i nema bojazni da će se "odlepiti" pre vremena.
Treće, snimljeni let je bio po malo vetrovitom vremenu, ali Galebu nije smetalo. Na prvom letu (ovo je bio drugi) u par navrata model se malo "ljuljao" u vazduhu. Izgleda da je prepodne bilo više termike, šta više, tokom leta je vetar promenio smer, pa sam i poletao i sletao na istu stranu.
Za drugi let je vetar je bio konstantan, malo bočni, ali ne snažan.
Sve u svemu, ja sam uživao...
Hvala još jednom...
(pijemo)
P.S. Tebra Marko mi je obećao slike, pa kad ih pošalje okačićemo još koju...
Che che:
Nema na cemu.. :D
Al stvarno je bilo "štogod".. :D
Jeste, snima dobro, ja se uvek odusevim kako stabilizuje lepo + 60fps se oseti.. A msm da ne snima to bi stvarno bio kriminal.. (___)
Bas mi je zao za kameru na modelu.. Bas me zanimalo kako izgleda.. :(
A valjda cete opet doci u goste pa snimiti.. :)
Pozdrav ljudi, vidimo se za 10tak dana...
presko:
Да покушам да бар мало дочарам атмосферу са недељног скупа. А и да не изгледа да је само Мирче летео.
Мада, мора се признати да је био центар збивања.
Мирче свака част!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version