RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
QX90 - dali ga neko ima
srkipa:
I da dodam da recer-a niko nije leteo preko 75-80% gasa
Asterix:
--- Quote from: srkipa on June 17, 2017, 12:00:17 AM ---Evo i snimak recer-a 130 u freestyle ali na samom kraju baterije
--- End quote ---
Menjaj tu fpv antenu ili probaj da stavis neki micro lc filter otice ti oci :big smile
srkipa:
Antena jeste losa ali u toku leta nema toliko smetnji a i mi smo na drugoj strani tih drveca pa tako da su smetnje najvise staticke od samih krosnji ali u svakom slucaju treba da se zameni antena
Asterix:
Tebi treperi i kada miruju tj kada je pao, zbog toga ti kazem nesto ne stima tu :big smile
marko.jovanovic:
Kada je pao bio je okrenut naopačke i zabijena natena u travu zato je snimak zezao, lc filter ti treba kad se pojave horizontalne linije pri dodavanju gasa tj kada esc-ovi prave smetnje. Ugavnom sva napajanja na današnjim pločama imaju lc filtere tako da više nije potrebno zezati se sa tim. i onako se sastoji od 2-3 komponente što je rešivo i što su svi uradili (proizvođači).
Inače na DVR-u koliko sam shvatio i koliko su mi ljudi pričali daleko više smetnji snimi nego što ih ti vidiš ili uočiš dok letiš.
Džaba tu i dobra antena kada su ti mikro TX-ovi blagi užas. a i rade na 25 mW što bi trebalo da pojača probojnost u zatvorrenom prostoru i gustišu ali na tarabi piše jedno a u stvarnosti je drugo na žalost. u ostalom sve je to ok jer treba da budemo zadovoljni šta su do sada uspel da spakuju u tako mali prostor tih quadova i da pri tome koliko toliko radi posao.
DO pre 3-5 godina niko nije ni sanjao da će biti ovako neka zezancija...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version