RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

QX90 - dali ga neko ima

<< < (44/49) > >>

firebird:
U pravu si, nisam lepo objasnio. U prvoj polovini klipa ručica gasa je na nuli u drugoj polovini dao sam gas tek toliko da se pokrenu rotori. U oba slučaja qvad sam radi ovo naglo ubrzavanje motora. U betaflight sam aktivirao opciju da ne pokreće motore kada je gas na nuli. Angle mod.

marko.jovanovic:
Ne znam kod brushed motora ali brzinu okretanja motora u leru možeš da sam podesiš na brushless motorima.
Isto takođe nisam siguran da kod tih motora mogu esc-ovi da se sinhronizuju kod brushless motora se to obavezno radi osim ako esc-ovi ne rade u dshot modu.

zloxi:

--- Quote from: firebird on July 07, 2017, 10:18:48 PM ---Evo snimio sam kako se čudno ponaša žapče, tj. skakuće.

--- End quote ---

E sad mi je jasno sto je toliko jeftin taj zabac :hehe

firebird:
Izgleda da je do prijemnika jer čitam po rcgroups da ljudi imaju problema sa njim, pa menjaju sa orange ili lemon satelitima. Ja nemam ni jedan satelit da probam pa ću za sad da se borim ovako.

--- Quote from: zloxi on July 10, 2017, 10:23:16 PM ---E sad mi je jasno sto je toliko jeftin taj zabac :hehe

--- End quote ---

E izašlo je na kraju još jeftinije jer su mi kinezi juče refundirali 10$ na kontu falične baterije , tako da je žaba koštala oko 15-16$  :big smile .

Na kraju uvek mogu da je seciram i povadim organe, f3, video grupu, motorčići... lol

srkipa:
Spakovan 2s brushless malisha!

Frame Kt100
Motori racerstar br1103 8000kv
Esc 4 in 1 2s 6A
Fc F3evo

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version