RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
QX90 - dali ga neko ima
lazar89nis:
zato sto planiram da ga letim po kuci, antena se drzi direkno na VTX pa se lako cupa.
nista nije sminka na istom ali dobro :) nisam ni mislio da ti nemas misljenje :D
mikijus:
bravo ,,,, :)
kako si napravio zastitu za antenu....ja cekam novu kameru , posto sam proslu sprzio....
ovu :
http://www.banggood.com/Eachine-AIO-5_8G-40CH-25MW-VTX-800TVL-13-Cmos-FPV-Camera-Upgraded-for-QX90-QX95-Racing-Quadcopter-p-1086282.html?rmmds=myorder
lazar89nis:
skinuo sam neki model koji mi je delovalo da je dobro uradjen ali nisam procitao komentare :) odstampao na 3d stampacu i shvatio da razmera nije ni priblizno dobra :D
onda sam uzeo skalper i recnuo je na dva mesta i shvatio da je ovako jos bolje :D
ako si iz nisa mogu da ti odstampam
Gledao sam i ja tu kamericu. juce povezem quad kad ono mrlje na sve strane :( i onda uzmem da istrazujem i nadjem da ako umotam kamericu u izolir da ce sve biti ok. uradim to i ona radi super :) mada sam trazio zameni od banggood-a posto je ova felericna
marko.jovanovic:
A smejali ste se meni kada sam rekao da će početi da se menjaju delovi pa će biti skuplja pita od tepsije... 10 po deset, 25 po 25 eura....
Da li su antene svima otpadale ili ti to onako na svoju ruku?
Kažem ti znaš kako se padalo sa mnogo većim quadom gde antena stoji direktno zavrnuta za prijmnik koji je samo fiksiran na frejm pa ništa nije otpalo.
lazar89nis:
zavisi kako vozis i gde. nije na moju ruku taj bumper. to je preporuka sa foruma od ljudi koji leta u kuci. ja radim preko dana pa mi ostaje samo uvece da se zezam sto znaci letenje po kuci. taj deo je tezak svega 1 gram a moze da mi spasi antenu. nema razloga da ne bude tu :D
znam i sam da nema zastite za antene za mini quad. ni ja na mom nemam. ali ako vec iskusniji od mene preporucuju nista me ne kosta da je stavim ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version