RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO
QX90 - dali ga neko ima
marko.jovanovic:
Okanite se letenja u stabilizator modu ili kako se već zove.
Nikada nećete naučiti.
Akro mod iako deluje zastrašujuće za početnike ipak dozvoljava da vi sami kontrolištete letelicu a ne ona vas.
Preporučujem prvo letenje u akro modu na nekoj povećoj površini čisto da se rastera strah od njega posle te modove koje koristite za stabilizaciju neće vam pasti na pamet da uključite...
mikijus:
--- Quote from: marko.jovanovic on November 29, 2016, 04:04:47 PM ---Okanite se letenja u stabilizator modu ili kako se već zove.
Nikada nećete naučiti.
Akro mod iako deluje zastrašujuće za početnike ipak dozvoljava da vi sami kontrolištete letelicu a ne ona vas.
Preporučujem prvo letenje u akro modu na nekoj povećoj površini čisto da se rastera strah od njega posle te modove koje koristite za stabilizaciju neće vam pasti na pamet da uključite...
--- End quote ---
po sobi ? ..... ne pada mi na pamet :)
marko.jovanovic:
U akro modu možeš leteti u bilo kojoj veličini prostora. Akro mod nije mod u kome moraš da letiš sa rolovima, brzim letenjem, driftovanje...
U opšte veruj mi mnogo je bolja kotrola letelice i niko tebe ne tera da dodaješ gas do kraja. Veruj mi u akro modu možeš leteti i sporo.
Stvar je u tome samo što je kotrola u tvojim rukama a ne u rukama senzora.
Svi smo u početku tako razmišljali tipa ma da nema šanse da letim u akro modu ako nije veliki prostor...
Veruj mi jednom kada se oslobodiš prostor je nebitan.
mikijus:
--- Quote from: marko.jovanovic on November 29, 2016, 05:44:03 PM ---U akro modu možeš leteti u bilo kojoj veličini prostora. Akro mod nije mod u kome moraš da letiš sa rolovima, brzim letenjem, driftovanje...
U opšte veruj mi mnogo je bolja kotrola letelice i niko tebe ne tera da dodaješ gas do kraja. Veruj mi u akro modu možeš leteti i sporo.
Stvar je u tome samo što je kotrola u tvojim rukama a ne u rukama senzora.
Svi smo u početku tako razmišljali tipa ma da nema šanse da letim u akro modu ako nije veliki prostor...
Veruj mi jednom kada se oslobodiš prostor je nebitan.
--- End quote ---
probacu cim ga flesujem sa betaflight-om :)
marko.jovanovic:
Moja micro FPV mašina
Ono što me je jako prijatno iznenadilo jeste kvalitet slike na kameri iako je cmos senzor.
Slika je jednako dobra i u kući i u mračnim prostorijama kao i napolju. Boje fantastične.
Kamera je uzeta na HK-u
Svaka preporuka.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version