RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

DJI Mavic Pro

(1/3) > >>

jojkic:
Mene ovo više nebi trebalo da interesuje  :'(
Ali zanimljivo, nekako iznenada, novi model: DJI Mavic Pro
http://store.dji.com/product/mavic-pro?utm_source=newsletter&utm_medium=edm&utm_campaign=mavicen0927&sc_src=email_884167&sc_eh=41937d6dc4eb95f71&sc_llid=151843&sc_lid=21286877&sc_uid=kM2U0EiTxJ

Baš uporedo kada je pojavljuje i GoPro model. Slična cena, sličan oblik, čak i koncepcija daljinca vrlo slična (ko dzepna video igrica) i sa obzirom da ističu da je lako prenosiv, verovatno cilja na isti segment tržišta kao i GoPro
E sad ono što je zanimljivo i meni upada u oči cena, manja od Phantoma IV , perfomanse naizgled dobre , kamera pomerena u nos

Pa me interesuje da li je ovo prilagodjavanje dizajna novim modnim trendovima, ili je bolji - naslednik serije DJI Phantom ?

( i još jedan zlonameran komentar upućen modelarima koji brane teoriju  (<--) , očigledno makar u USA je sve bliži trenutak kada će se ovo voditi kao leteća dzepna kamera za izlete u prirodi, a ne dron  :hehe )

drjack:
Lepo izgleda, ali  GOPRO ima u kompletu i  gimbal na vađenje sa dodatnom ručkom. 

motorola_la:
 (yay) (yay) (yay) (yay) (yay)

(photograf) (photograf) (photograf)

kole_niš:
Dobra je ovo stvar izgleda. Kad bi moglo da se proba negde samo...

petarboj:
ovde slika izgleda nerealno dobro....

zanimljiva mi je ovo sprava. kontam da je lak za voznju. video sam na par yt videa da ga koriste za nesto nalik trkackim dronovima sa cvikama kada je u sport modu. brutalno, nema sta. a dovoljno je mali da moze da se ponese bilo gde.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version