RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Спортски аеродеом "13. мај" 02. 10. 2016.
presko:
--- Quote from: MilosB on October 04, 2016, 09:53:17 AM ---
--- Quote from: alzo on October 04, 2016, 08:59:49 AM ---Bio je jos jedan dobar letacki dan, velike avijacije nije bilo tako je pista bila samo nasa (<--)
--- End quote ---
Naša je bila pista a pomalo i kukuruz 8)
--- End quote ---
Мислиш ли на "кукуруз" од суботе, или је у недељу била реприза?
alzo:
Kakva epska fotka....nismo bas brali kukuruz ali je bilo (ne)zgoda....meni su se u letu odvila dva nosaca motora i ispala a druga dva samo sto nisu tako da sad jurim unit matice m3 posto colovne srafove nema sanse da nadjem....probao sam na par mesta i izgleda da mi je buvljak jedina sansa da ih nadjem mmmm
marko.jovanovic:
m3 možeš slobodno da zaboraviš u Srbiji.
Jedino ti preostaje kinezi i naručivanje...
A uzgred samo da pitam koja je fora postavljati novi topik za svaki dan druženja na nekom od aerodroma što vi sa 13-tice radite ili par vas.
Ja da sam to uradio banovali bi me odmah.
alzo:
To za buvljak mi je rekao covek koji radi u mozda najsnabdevenijoj prodavnici na Kalenicu a ako nista video sam da ih ima RC Srbiji pa ako ih ne nadjem za vikend porucicu od njih ...10 komada ne kosta ni dva evra, bice skuplja postarina od paketa 8).Moracu da pojacam porudzbinu :)
MilosB:
--- Quote from: presko on October 04, 2016, 10:20:17 PM ---
--- Quote from: MilosB on October 04, 2016, 09:53:17 AM ---
--- Quote from: alzo on October 04, 2016, 08:59:49 AM ---Bio je jos jedan dobar letacki dan, velike avijacije nije bilo tako je pista bila samo nasa (<--)
--- End quote ---
Naša je bila pista a pomalo i kukuruz 8)
--- End quote ---
Мислиш ли на "кукуруз" од суботе, или је у недељу била реприза?
--- End quote ---
Nije repriza... Premijera! Nova epizoda pod nazivom Extra i Yakova žica - čačkalica. Nego depresija bila velika pa se nisam setio da slikam...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version