RC MODELI AVIONA - SUS > MOTORI GENERALNO

karika

<< < (4/5) > >>

dejan_ts:
Pa ako ti je zaribao verovatno da ces morati da ga otvaras i defektujes kvar,e sad pitanje je koliko ti je stajao u mitovanju motor ,da ti karika nije zalepila ,lezajevi zapekli,losa svecica i eto mozda je stublina pohabana

Miloskole:
Dan pre toga je sve radilo kako treba i nije imao problema. Doduše motor je stajao 2 godine. Bilo je crveno ulje u njemu koje sam iscistio nitro-razredjivacem i nije zapinjao nigde.

bjanko:
Mozda trebas kao sto Dejan kaze otvoriti motor i dobro ga ocistiti i posle sipati malo ulja ricinusovog ili samo gorivo da se malo razrade delovi.Treba malo paziti na dihtunge da se ne ostete a inace oni su prosti motori sve isim karburatora .Ja sam jedan MVVS od cini mi se 3,5 cc rastavio i ovde sam procitao na forumu da je neko koristio sodu bikarbonu .Sipao u serpu vodu i stavio sodu bikarbonu i rastavljene delove i voda je prokuvala i delovi su bili kao novi.Sve one taloge garezi i ostale prljavstine neverovatno dobro ocisti ja nisam mogao da verujem.Posle sastavio motor i sipao gorivo da se malo delovi razrade  bikvalno ga u novo stanje vrati.Ako nisi vest i ako nemas alata bolje daj nekom ko se malo razume u te motore
pozdrav Braco

Miloskole:
Imam alata ali nisam vešt  (work) Pokusacu uz pomoć Belja KV da uradim nešto.

sasa:

--- Quote from: Miloskole on February 25, 2017, 09:22:39 AM ---Imam alata ali nisam vešt  (work) Pokusacu uz pomoć Belja KV da uradim nešto.

--- End quote ---

E bas si ga ubo koga ces da pitas  :sljus :_D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version