RC MODELI AVIONA - SUS > SCALE MODELI

Stiže mi poklon od Baba Mrazice (Suki) !

<< < (3/3)

bjanko:
 (res) :)aplauz

zajko:
Ready for Take Off !

Šalim se... Avion je zaista ogroman, ali i pristupačan za radi na istom... Ja sam ga sklopio, sve ušrafio, polepio to nesto malo i pripremio za ugradnju motora, i 5+1 servo, kao i Rx... Sve rupice su tačne i precizne, sve seda ko dupe na nošu... Bez obzira na svoju veličinu, jako je prost za sklopiti, što inače ne volem da radim, ali ovo je bila pesmica, današnji dan sa million kafa za pauzu i ostalih zezancija, realno potrebno je 3-4 sata, aktivnog rada... Na krilima treba postaviti samo Ailerone, odnosno ubaciti/ušrafiti jedan dugi osigurac kroz 4-5 jakih šarki, što ide kao po loju.. Poklopac za servo, na koji se šrafi u već napravljeni nosač standard servo od 15 kg, izvučen končić za servo kabl (kao za Tampon).... Taj držač servoa, sam malo ojačao kerbonskim profilom i epoxy da bude nekako jači, delovalo mi je malo siromašno... !
RUDD i 2 x ELEV servo su smešteni skroz nazad u trupu ispod RUDD, nekako na gomilu, ali ima mesta, levi i desni ELEV jedan pored drugog i iznad PUSH/PULL Rudder... i ta 3 su po  15 Kg... Mislim traži se neki do 12 kg, ali za rezervu, pa i neka budu isti, gledaću da svih  budu isti do 15 Kg + 1 servo za Throttle...
U MANUAL piše Rx 9 Ch, ali će biti verovatno PowerBox SPEKTRUM 12 Ch, sa 2 baterije 4 Ah 2S i baterija za motor/EI paljenje.
Motor ce biti EVO 125 GX Boxer ili MVVS 150 cc Boxer...
U cockpit, posto je kao dnevna soba će ići neki luster, pošto je providan sa svih strana, u rupu na kapotažu vec stiže neki nosač za prednji far i sam far....

Da namažem još samo smolu na drvo nosača motora, pa ide na gredu da čeka dok Suki ne kupi motor i servoe  oo))

(:beer:)

sasadjuric71:
Bravo Zaiko ,ovo treba doziveti  .Cestitam na fantasticnom i ogromnom modelu . :)aplauz :)aplauz :)aplauz  (<--) (<--) (<--) (<--) (<--) (<--)

Daky:
Gledam i ne verujem, bravo svaka cast! Treba doziveti imati ovako nesto, prelepo i veoma simpaticno!  (res) (res) (res) (<--) ()-()

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version