RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE

SKY WALK 2,6m

<< < (2/5) > >>

drjack:
Zaboravih da napišem a na slikama se baš i ne vidi. Uške imaju dihedral od 2 stepena...Leti za 10 !

Presko danas je bila ekipa u većem sastavu i otvorila sezonum 2017, 
a i sutra bi trebalo da se pojavimo bar na 2 sata.Prognoza je OK.

stevapn:
Jel ima flapsove? Koliko je opterećenje krila po dm2? Cena?

drjack:
Nema flapsove mogu se dodati bez problema, a za opterecenje i cenu dogovor sa Perom poslacu ti njegov br.

drjack:
Evo jos malo detalja:

Evo i današnjeg videa-Pera u akciji:
https://www.youtube.com/watch?v=aFSY0jl9jGY&feature=youtu.be

drjack:
Evo malo noviteta oko ove sjajne Perine jedrilice:
Napominjem da Pera trenutno nema komp već mi slike šalje Viberom a ja ih ovde kačim.

Nakon prve jedrilice   sa gornjih slika, koja je dobila novog vlasnika,  napravljena je i  isporučena još jedna.  Izgleda fantastično i čekamo da je novi vlasnik poleti pa će biti i slika. Sledeća koju Pera radi je u  kit varijanti za mene. Kit se sastoji od gotovog trupa savršeno odradjenog sa karbonskom šipkom  u boji po želji ili u pripremi za farbanje.   Krila i  uške dolaze odvojeno ali pripremljene za spanjanje nakon što se odradi plank napadne ivice, što ostaje meni. Tu je priprema za kačenje krila, drljača i niz sitnih detalja. Ova moja nema konstruktivni rep već je od pune balze sa ojačanjima od 2mm avio špera. Nakon primopredaje moje će biti da odradim plank obrusim i presvučem model, ubacim elektroniku i ofarbam trup u boji po želji. Pera je za celu jedrilicu pažljivo birao balzu tako da će   težinski  biti ista kao i predhodne dve. Kako mi reče Pera, posle ove kreće izrada još 3 kom.

Evo malo pristiglih slika:

Spoj uške i krila

Dakle ono što je već sada sigurno je da će biti dve varijante kit i ARF .
Za sva dodatna pitanja oko cene i ostalih detalja, evo Perinog broja telefona:
062 880 4900

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version