RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2017.

<< < (24/24)

sloba_b:
Gabore lepe zelje i vama u novoj sezoni, nego jedno pitanje. Kako leti Juliov Advanc-e, kakv je u akrobacijama? Ja moj jos nisam poterao malo ozbiljnije pa me zanima :)

Gabor:
@sloba b, hvala!!! Imao sam prilike da ga letim. Vrlo je poslušan i lepo reaguje na zadate komande, samo ne treba preterivati sa minimalnom brzinom, pogotovo pri sletanju.

batans:
             E, juce stvarno lep dan, druzenje a i zatvaranje modelarske sezone 2017 na cenejskom aerodromu. Ne tako davno, sa buvljaka je kod mene stigao Graupner Starlet. Uzivao sam u reparaciji starog modela. Skoro ista prica sa Gaborovim Kyosho Caliber helikopterom. Krsina koja je obecavala. Stari model koji je posle ispravki i doterivanja juce izmamio osmeh na Gaborovom licu. Veoma stabilan, bez ikakvih vibracija, motor sa puno snage. I naravno, uvek se covek lepo oseca kada nekome pomogne, ucini dobru stvar.

U ime modelarske druzine AK Novi Sad, sve najbolje u novoj 2018. Bata Stepanovic.

trivajuve:
Planira neko da leti danas?Ja cu napuniti par batkica pa cu videti od vremena...

trivajuve:
Bio danas...naleteo se za sve novce sto bi se reklo narodski.Vreme nije moglo biti bolje,drustvo su mi na kraju pravili paraglajdisti i Kirs sa njegovim psom...ako sutra bude isto vreme kao danas,valjalo bi to iskoristiti... (<--)

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version