RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2017.
Balsarite:
https://tangosix.rs/2017/10/04/kvar-motora-galeba-g-2a-prvi-poznati-uzrok-ozbiljne-nezgode-na-ceneju/
???
Gabor:
--- Quote from: mirce on April 10, 2017, 09:10:51 PM ---Od danas pa nadalje tokom ove sezone, modelarska pista će biti non stop ošišana i sredjena.
Dogovorili smo se da ćemo taj deo redovno kositi, a modelari kao i do sada plaćaju Kiršu za tu uslugu, cena je ista 2000,00 din po košenju.
O tome ko, koliko puta, kada i sve ostalo vodiće računa Gabor i Neša (Trivajuve), pa se njima obratite za sve informacije.
(pijemo)
--- End quote ---
Sva pitanja u vezi košenja pošaljite na email rcgabor1977@gmail.com, da ne davimo forum sa tom temom (pijemo) Takođe bih zamolio stalno prisutne na aerodromu, da mi dostavite vaše email adrese. Hvala unapred!
Pozdrav svima i vidimo se na aerodromu (<--)
trivajuve:
Situacija ista kao i predhodne sezone,koji dolaze na pistu već sve znaju... (<--)
Gabor:
Kolege, za sutra je prognoza idealna:
https://www.weather2umbrella.com/vremenska-prognoza-novi-sad-rimski-sancevi-met-station-serbia-sr/7-dana
Upravo sam zvao Kirša, dogovorio sam se sa njim da se pokosi trava. Uradiće danas, ili sutra prepodne. Mi stižemo oko 14.30-15.00h.
Vidimo se (<--)
batans:
28-mi maj. Stice se utisak da se nase modelarstvo ukotvilo u Mrtvom moru i broji neke tuzne dane. Doduse i maj je bio veoma cudljiv. milzoric je osvetlao obraz prikazom manifesatacije "Nasa krila" u Svrljigu ali je i taj sjajni skup omela kisa.
Novi Sad, nedelja, svi uslovi za dobro modelarenje. Na aerodromu naravno nigde nikoga. Ali sve jedno, Piper Cub kupljen pre par meseci je dosao na red da napravi svoj prvi let.
malo manekenskog poziranja
na stajanci dok se oprema priprema
na njemu je Evolution od 10 ccm. Sve je utegnuto i vrlo stameno.
tek za uspomenu
Utisci. Savrseno. Postavljeno po uputstvu koje daje proizvodjac. Nije trebalo nista trimovati. Dva tanka sa bogatijom smesom i let negde oko polovine gasa, na visim rezimima je visak goriva uslovljavao neravnomeran i nesiguran rad motora. Ocekivali smo to ali je motor nov i trebao je da prodje jos malo uhodavanje u letu. Treci rezervoar. Trebalo je videti. 11500 o/min. stabilan rad, puno snage, siguran let.
sada malo relaksacije
a onda kod Nestora na hladni toceni Carlsberg
Sa Ceneja, Julije i Bata
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version