RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA
Novi Sad, modelarska sezona 2017.
zdravkovic novica:
Lepo, svaka Vama cast. Pomalo Vam i zavidim. Veliki pozdrav za Vas i Zemuna. (<--)
marko.jovanovic:
Narode jel neko nešto radi po pitanju članskih karata?
Kome da se obratim i koliko su ove godine?
Šta će biti sa košenjem trave i kako će to ići moglo bi da se okači i ovde da znamo....
Da li je bilo nekih dogovora uopšte ili je mrtva sezona pa niko o tome ne razmišlja.
Mislim da je vreme da se i o tome porazgovara.
mirce:
Još nije bio upravni odbor, treba da se sastane uskoro i tada će se odrediti visina članarine. Navodno članarina će biti ista kao i prošle godine.
(pijemo)
trivajuve:
--- Quote from: mirce on February 06, 2017, 05:58:47 PM ---Još nije bio upravni odbor, treba da se sastane uskoro i tada će se odrediti visina članarine. Navodno članarina će biti ista kao i prošle godine.
(pijemo)
--- End quote ---
Situacija preslikana iz prošle sezone s tim što će verovatno broj članova modelarske sekcije će biti smanjen za kolege koje lete FPV Race,koji su našli nešto atraktivnije lokacije za njihov stil letenja.Takođe kolege iz B.Palanke su prestale sa letenjem avio modela dok su neki od njih sa kojima sam u kontaktu odlučili da se pozabave FPV i Parkflajerima te im Čenej kao lokacija više ne igra bitnu ulogu u njihovim aktivnostima.Istini na volju neki od članova koji su prošle godine uplatili članarinu ne vide nikakvu korist od toga pa je i njihovo interesovanje za istu znatno opalo za predstojeću sezonu.
Sve u svemu ništa novo i ništa iznenađujuće sa obzirom na dešavanja u klubu koji je devastiran tokom godina a i novih dešavanja na RC sceni koja polako modelare sa standardne aviomodelarske scene prebacuje na FPV i parkflajing koji ljubiteljima letenja čine ovaj hobi nešto jednostavnijim i nisu im potrebne letne površine tipa Čenejskog aerodroma.Iskreno i ja sam jedan od ljubitelja parkflajinga tako da ih potpuno razumem.
Što se košenja tiče tu je situacija takođe ista kao i do sada.Koliko sam kroz priču sa kolegama mogao da saznam otprilike nas sedmoro je zasad zainteresovano za plaćanje Kiršu.Kirš je jedino pravo rešenje u tom smislu jer čovek se tim bavi i ima mašine koje to odrade kako treba(bez otpada od košenja po modelarskoj pisti).
Pozdrav. (<--)
trivajuve:
Samo još da dodam da iako ta članarina ne obezbeđuje košenje trave na modelarskoj pisti i bilo kakve druge benefite sem da potpadamo pod statut kluba(kako kaže Bugarčić-vođa aerokluba) deo nas je dobrano zainteresovan da imaju taj pečat u članskoj karti te ovom prilikom apelujem na predsednika modelarske sekcije Čika Bratislava da kad se steknu uslovi za to-overimo naše članske karte.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version