RC DRUŽENJE > SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA

Novi Sad, modelarska sezona 2017.

<< < (15/24) > >>

mirce:
Računaj i na mene, javi kome treba da se daju pare.

Usput, i ja sam prolazio i svratio na aerodrom, dugo pričao sa ljudima koji su tamo, tako da sam čuo mnogo toga.

Što se tiče balkona i kafane, to nama nije važno, lepo je da se sredi da bude malo kulturnije, ali mi idemo na letenje.

Kad budete sledeći put plaćali za košenje onda napomenite da se kosi onoliko koliko je košeno nekad. U širinu je bio preko 30 koraka, sad je 18, a i u dužinu je bilo duže prema Novom Sadu.

Vidimo se kad malo "padne" temperatura...

Javi Nešo kome da se šalje kinta, da platim jedno košenje i članarinu...

Pozdrav

trivajuve:
Što se tiče članarine,krajem nedelje ću se čuti sa Franjom Nađbabijem da dogovorimo plaćanje članarine.
Što se broja zainteresovanih tiče, tu je situacija nažalost "mršava",otprilike nekih od 5 do 6 ljudi je zainteresovano...al ajd...
Što se tiče košenja tu je situacija sledeća,košeno je ove godine četiri puta, Golub je platio jedanput i Čika Julije triput(po jednom za Gabora i mene,pošto Čika Julije ima Kiršov broj telefona i oni to u dve reči dogovore).Istina,trava je sad baš zarasla i trebalo bi da se odradi jedno košenje pošto se zbog ovih velikih vrućina nije skoro ni letelo.Za plaćanje sledećih košenja su se zasad javili Mirče i Željko Bečejac.
To je ono što je konkretno u vezi sa članarinom i travom.

Čim temperature opadnu i kako je već vreme za početak ovog dela sezone,dogovaramo košenje pa da se okupimo... ()-()

Gabor:
Ja sam planirao za predstojeći vikend, ali su najavili šašavo vreme sa kišom i vetrom... No, bićemo u kontaktu, svakako...

trivajuve:
Bilo bi sjajno da se okupimo,no moramo pratiti kakvo ce vreme biti... (<--) (<--) (<--)

mirce:
Evo vam Kiršov telefon, da ne cimate Julia - 063 215 517

A, što se tiče plaćanja, klasika k'o i svake godine.

(pijemo)

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version