RC MULTIKOPTERI > MULTIKOPTERI GENERALNO

TINY WHOOP

<< < (15/17) > >>

marko.jovanovic:
Pa vidi kada dođeš na neki skup vrlo često se menjaju frekvencije kada vas je više.
Kada sam letiš  to nije ni potrebno. A i nije bitno samo se držati jedne frekvencije jer ja često kada letim menjam frekvenciju u zavisnosti od terena, nekada na nekim frekvencijama je mnoo bolji prijem za razliku od drugih a to sve zavisi od mnogo stvari a to su izmeđuostalog okolina, frekventno zagađenje.....
Bilo kako bilo lake je sa dva dugmeta. A naravno ako imaš smart audio ili rc trump onda je tek druga priča a još i lua script uz to onda je to top.

DMZ:
Eachine ima dva ta tastera

edit: izvinjavam se, nije Eachine nego cm275t.

marko.jovanovic:
Mislim da je onaj na kameri samo da namestiš ako hoćeš pal ili ntsc ako se ne varam.

varadero:
Evo ga, micro AIO koji ima i Smart Audio  ;D
Sad kad smo to savladali, šta slijedeće treba imati jedan takav micro AIO ? Spremište za rakiju ? Mini kafe aparat ?  mmmm :hehe

DMZ:

--- Quote from: marko.jovanovic on January 18, 2018, 07:04:58 PM ---Mislim da je onaj na kameri samo da namestiš ako hoćeš pal ili ntsc ako se ne varam.

--- End quote ---
Ne znam, nisam stigao da probam, a i mrzi me :) Povezao sam onu kao tvoju i super sam zadovoljan.

@Varadero. Jel imaju neku micro AIO a da je DVR?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version